Sayfalar

İzleyiciler

10 Ekim 2011 Pazartesi

Gazetelerde Bugün - Günlük Gazeteler

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince iç ve dış politikadaki gelişmelerin ekonomik etkilerini değerlendirerek tehlikeye dikkat çekti. Haberin ayrıntıları Cumhuriyet'in bugünkü manşetinde.


CUMHURİYET

İş dünyası savaş sözünden ürker

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince tehlikeye dikkat çekti:

HÜRRİYET

Firarinin cip keyfi

Polonya'da yakalanan Madımak davasının firari idamlık mahkûmu Vahit Kaynar'ın Almanya'nın siyasi sığınmacılarına verdiği pasaport ve satın aldığı lüks ciple tüm Avrupa'yı gezdiği ortaya çıktı.

MİLLİYET

Santora'dan Malatya'ya


Trabzon'daki Rahip Santoro cinayeti ile Malatya'daki Zirve Yayınevi Katliamı dosyalarından ilk kez bir ortak isim çıktı.

VATAN

İyi ki annemi görmüşüm


Erdoğan, Kısıklı'daki evine taziye ziyaretine giden Kılıçdaroğlu'na annesiyle son görüşmesini anlattı: İyi ki bir kaç gün önce hastanede ziyaretine gitmişim. Annemi göremeseydim, daha çok üzülürdüm.

RADİKAL

Engelli giremez

8.5 milyon engellinin hayatlarındaki camdan duvarları görmek için bir gün için de olsa onlarla birlikte onlar gibi yaşamaya çalıştık.

AKŞAM

Muhasebecinin rüşvet günlüğü

İstanbul Büyükçekmece'deki inşaat vurgunları nedeniyle tutuklanan işadamı Ahmet Bircan Eresin'in rüşvet kayıtları, muhasebecisinin bilgisayarından çıktı. A.K patrona karşı zorda kalmamak için dağıtılan her kuruşu kaydetmiş.


SÖZCÜ

Bıçak milletin kemiğine dayandı, tahrik etmeyin

BDP'liler Apo için bu kez Gemlik'i karıştıracaktı. Polis izin vermedi. Halk tepkisini İstiklal Marşı ve bayraklarla gösterdi. Ortam gerildi...

HABERTÜRK

Sarkozy Erdoğan'ı kıskanıyor


Fransız basınına göre, Sarkozy Türkiye'yi kasıtlı tahrik ediyor ve Arap Baharı liderliği için Erdoğan'la yarışıyor.

SABAH

Suikast son anda önlendi


Çeçenistan'dan gelen tetikçi, Çeçenler'in Türkiye'deki dini lideri Batukaev'i evinde öldürecekken kıskıvrak yakalandı.

POSTA

Gecekonduda dehşet


İstanbul Sultangazi'de bir gecekonduda önceki gece çıkan yangın kan donduran bir gerçeği ortaya koydu. İnsan tacirleri 7 mülteciyi gecekonduya tıkmış, ortalarda görünüp kendilerini yakalatmasınlar diye de kapıyı üzerlerine kilitlemişti.

BİRGÜN

İtiraf var icraat yok


TBMM'de kurulan komisyon, Cemil Kırbayır'ın gözaltında işkenceyle öldürüldüğünü kabul etti, ancak o günden bu yana yapılan bir işlem yok.

YENİ ŞAFAK

Kürtler PKK'ya isyan edecek

PKK'nın son şiddet eylemlerinin Kürtler tarafından onaylanmadığını belirten Kürt aydını Kemal Burkay, "Herkes sesini çıkartamıyor özgürce, bunun da zamanı var" dedi. "Kürtler tek parti olmak zorunda değil ve diktatöre ihtiyaç yok" tespitinde bulunan Burkay, toplumda çoğulcu siyaset yönünde değişimin başladığına işaret etti.

ZAMAN

Kürt'üm, PKK 19 yakınımı öldürdü; artık yeter!


Terör örgütünün 4 genç kızı katlettiği Siirt'teki saldırıda hayatını kaybeden Nurcan ile yaralı kurtulan Gülcan Olgaç'ın amcası PKK'ya isyan etti. 'Artık yeter' diyen Abdurrahman Olgaç, bir Kürt olarak PKK'nın sivillere yönelik vahşetini lanetlediğini söyledi. Amcası, dayısı ve yeğenini teröre kurban verdiğini hatırlatan Olgaç, örgütün bu saldırılarla bir yere varmasının mümkün olmadığını vurguladı.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri
Gazetelerde Bugün - Günlük Gazeteler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini