Sayfalar

İzleyiciler

30 Ekim 2011 Pazar

Gazetelerde Bugün 30 Ekim

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, Cumhuriyetin 88. yıldönümünde deprem, terör ve iptallerin gölgesinde etkinliklerin gerçekleştirilmesini manşetine taşıdı.


CUMHURİYET

Halk kutladı


Cumhuriyetin 88. yıldönümünde deprem, terör ve iptallerin gölgesinde etkinlikler gerçekleştirildi. İzmir, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Antalya, Adana, Sinop, Mersin ve Trakya’da yürüyüşlere on binlerce kişi katıldı. Etkinliklerde, resmi geçişlerin ve okullardaki törenlerin iptal edilmesi eleştirilerek "Halkımız Cumhuriyeti yas zamanında da sevinç zamanında da kutlar" açıklamaları yapıldı.


HÜRRİYET

Mehmetçik'e sessiz bağış


İki hayırsever kardeş, reklam olarak algılanmaması için sessizce, İstanbul'daki 155 dükkanın kira gelirini şehit çocukları, aileleri ve gazilere yardımda kullanılmak üzere Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.


MİLLİYET

Halk kutladı


Ankara'ya Türkiye'nin her yerinden gelen 7'den 70'e binlerce kişi Anıtkabir'i ziyaret edip Atatürk'ün mozolesine beyaz karanfil bıraktı.


VATAN

Çadır dikecek yer kalmad
ı

Vatan, beklenen büyük İstanbul depremi için 'toplanma ve çadır kurma alanı' olarak belirlenen 480 ayrı adresi inceledi... Bu alanların yarısında şimdi AVM'ler, lüks siteler yükseliyor.


RADİKAL

Turuncu giyen kahramanlar


Onlar herkesin kaçtığı yöne koştu. Açtıkları daracık tünellerden binlerce insanın kabusu olan enkazlara dalıp hayat kurtardılar. Tozun, acının, çaresizliğin arasında herkesin sevgisini kazandılar. Turunculu kahramanlar, kendi mucizelerini Radikal'e anlattı.


AKŞAM

Ders: Siyaset
Konu: Ayaklanma


'Terör eğitimi' polis kaydında... BDP'nin siyaset akademilerinde ortam dinlemesi yapan İstanbul Terörle Mücadele PKK-KCK-BDP üçgenindeki bağlantıyı deşifre etti. Bölücü müfredatta ayaklanma çağrısı da var, Türkiye'yi parçalama taktiği de.


SÖZCÜ

Cumhuriyet'e halk sahip çıktı


AKP'nin eğlence sandığı Cumhuriyet Bayramı'nda yüzbinler sokağa döküldü.


HABERTÜRK

'Ölsek bile döneceğiz'


Depremde 65 öğretmenimizi kaybettik ama enkazdan sağ çıkanlar 'göreve devam' diyor.


SABAH

Terör yas bile tutmuyor


Türkiye deprem kurbanlarına saygı için Cumhuriyet kutlamalarını iptal ederken, PKK Van'a komşu Bingöl'e canlı bomba gönderdi.


POSTA

Cumhur kutladı


Türkiye tarihinde bir ilk yaşanmış, Van depremi nedeniyle Başbakanlık 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören ve resepsiyonlarını iptal etmişti. Cumhuriyetin ana unsuru cumhur (halk) bu iptali dikkate almadı. Cumhuriyet Bayramı dün Türkiye'nin her yanında halk yürüyüşleriyle kutlandı. İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki yürüyüşe 250 bin kişi katıldı.


YENİ ŞAFAK

Enkaz tutan eller barışı kurar


Avrupa'da yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perver, hiçbir ayrım yapmadan ve önyargısız olarak kardeşliği Van'a taşıyan herkese teşekkür etti. Perver, "Öyle inanıyorum ki memleketimizde barışı ancak bu anlayışla inşa edeceğiz. Gelecekte sağduyulu bu insanların daha da güçlü, daha da fazla söz sahibi olmalarını diliyorum" dedi.


ZAMAN

Dağlıca'daki ihmal ve zaafın belgeleri


Dağlıca'da 12 Mehmetçiğin şehit edildiği baskından önce, üst komutanlıkların defaatle bilgilendirildiği ortaya çıktı.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini