Sayfalar

İzleyiciler

24 Ekim 2011 Pazartesi

Gazete Oku - Güncel Gazetelerin Önsayfaları

Gazetelerde Bugün

Van'da merkez üssü Tabanlı köyü olan 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 25 saniye süren deprem, Erciş'i de vurdu. Van'da 50, Erciş'te de 30'dan fazla bina çöktü. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Haber bugünkü gazetelerin manşetinde.
CUMHURİYET

7.2’lik felaket


Deprem ülkesi Türkiye’de bu kez Van sarsıldı. Binalar yıkıldı, çok sayıda ölü ve yaralı var

HÜRRİYET

Yıkıldık 7.2


Terör yüzünden unutmak istediğimiz haftanın son günü, acı haber Van'dan geldi. 7.2 büyüklüğündeki depremde çok sayıda bina yıkıldı. Enkaz altında kalanlar var.

MİLLİYET

Yine yıkıldık


Deprem bu kez Doğu'dan vurdu. Felaketin kalbi Erciş'te neredeyse tüm yüksek binalar çöktü. Van'ın merkezinde 10 yapı yerle bir. Yüzlerce kişi enkaz altında...

VATAN

Acı üstüne acı


Çukurca'da şehit olan 24 askerinin yasını tutan Türkiye dün Van'dan gelen acı haberle sarsıldı. En ağır hasar Erciş'te. Köylerde hasar büyük.

RADİKAL

Acı vatan

Dün terör, bugün deprem. Çukurca şehitlerinin sonsuzluğa uğurlandığı Van'ı bu kez deprem vurdu. İlk belirlemelere göre 85 kişi öldü. Erciş'i yerle bir eden felakette ölü sayısının 1000'i bulmasından korkuluyor.

AKŞAM

Kaos planı deşifre oldu

Asker-polis- sivil- kadın-erkek demeden, yaş gözetmeden vuran PKK, son çare olarak gözünü dikti. Üst düzey isimleri hedefleyen hain plan istihbarat engeline çarptı.

SÖZCÜ

Acı üstüne acı


Şehit acısıyla yanan Türkiye, şimdi de deprem acısı yaşıyor. Felakat çok büyük... Devlet alarma geçti.

HABERTÜRK

17 Ağustos gibi


Van'daki şiddetli deprem, Türkiye'yi yine acıyla sarstı.


SABAH

Van'ı vurdu Erciş'i yıktı


Türkiye dün Doğu'dan gelen yeni bir acı haberle sarsıldı. 7.2'lik deprem 25 saniyede Van çevresini yerle bir etti.138 ceset çıkarıldı, bini aşkın yaralı var.

POSTA

Yıkıldık


Çukurca'da şehit olan 24 askerinin yasını tutan Türkiye'yi dün bir de deprem vurdu. Merkez üssü Van'ın Tabanlı köyü olan ve 29 saniye süren deprem en fazla hasarı Erciş'e verdi. Erciş'te yüksek binaların neredeyse tamamı çöktü. Başbakan Erdoğan ölü sayısını 138, yaralı sayısını da 350 olarak açıkladı. Enkaz altında yüzlerce kişi var.

BİRGÜN

Dolaylı vergilerle doğrudan soygun


AKP'nin yeni bütçesi de yoksullara değil zenginlere çalışıyor. Hükümet bir yandan dolaylı vergilere zam yapıp, öte yandan doğrudan vergileri indirerek, zengine verdiğini fakirden alıyor.

YENİ ŞAFAK

Allah'ım yardım et


7.2 büyüklüğündeki deprem Van'ı vurdu. İl merkezinde 10 bina, Erciş'te ise 30 bina ve 1 öğrenci yurdu, 5 atom bombası etkisi oluşturan sarsıntıyla çöktü. İlk belirlemelere göre 150'ye yakın kişi hayatını kaybetti.Bütün dualar, enkaz altında hayat mücadelesi veren canlar için...

ZAMAN

Doğu sarsıldı, Erciş yıkıldı


1999 yılındaki büyük Marmara ve Düzce depremlerinin bir benzeri dün Türkiye'nin doğusunda yaşandı. Merkez üssü Van'ın Erciş ilçesi olan 7,2 büyüklüğündeki deprem 13 ilde hissedildi. Erciş'te aralarında bir öğrenci yurdunun da bulunduğu 100'den fazla bina yıkıldı. Kızılay ve yardım kuruluşları bölgeye akın ederken, vatandaşların yardımıyla çok sayıda yaralı, enkazdan çıkarıldı.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini