Sayfalar

İzleyiciler

30 Ağustos 2011 Salı

Balıkçılar 'rastgele' diyecek

Bursa'da, hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, 1 Eylül'de denize açılacak.
Gemlik Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hakkı Yıldırım, yaptığı açıklamada, av yasağının bitmesine bir gün kaldığını söyledi.
Bursa, Balıkesir ve Yalova'daki balıkçıların sezon hazırlıklarını tamamladığını, teknelerinin bakım ve
onarımlarını yaptırdığını, ağlarını yenilediğini belirten Yıldırım, ''Yarın gece, yani 1 Eylül'ün ilk dakikalarından itibaren 'vira Bismillah' diyerek denize açılacağız. Sabırsızlıkla sezonun açılmasını bekliyoruz'' dedi.
Deniz - Denizcilik (sea shipping) > Deniz haber
Bu yıldan umutlu olduklarını vurgulayan Yıldırım, ağlarına büyük zarar veren ve balıkçılığı olumsuz etkileyen ''kaykay''ın bu yıl da görünmediğini, özellikle hamsi ve palamutta bolluk beklediklerini anlattı.
Yıldırım, sezon öncesi tek sorunlarının artan mazot fiyatları olduğunu dile getirerek, ''Geçen yıl 1,25 ile 1,28 lira arasında olan mazotun litresi, bu yıl 2 lira oldu. Yüksek fiyat maliyetlerimizi oldukça yükseltecek'' diye konuştu.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini