Sayfalar

İzleyiciler

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Türkiye Futbol Federasyonu kararını verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'in planlandığı şekliyle devam edeceğini, şike iddialarına yönelik disiplin soruşturmasını Cumhuriyet Savcılığı'nın iddianamesini hazırlayıp mahkemece bu iddianamenin kabul edilmesinden sonra başlatacaklarını açıkladı.
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma sürerken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında başlayan toplantıda, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu, kulüp başkanları ve temsilcileriyle son günlerdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Toplantıya Fenerbahçe Kulübü adına Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç, Galatasaray Kulübü adına İkinci Başkan Ali Dürüst, Beşiktaş Kulübü adına da İkinci Başkan Metin Keçeli katıldı.

Toplantının ardından Spor Toto Süper Lig kulüpleri adına açıklama yapan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Kulüplerin başkanları olarak tek ses, tek yürek halindeyiz. Herkes ortak mutabakat ve yüzde yüz beraberlik içindedir. Gelişmelerle ilgili son kararı federasyonumuz verecektir" dedi.

TFF'den açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'in planlandığı şekliyle devam edeceğini, şike iddialarına yönelik disiplin soruşturmasını Cumhuriyet Savcılığı'nın iddianamesini hazırlayıp mahkemece bu iddianamenin kabul edilmesinden sonra başlatacaklarını açıkladı.

TFF Yönetim Kurulu'nun, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve yöneticileriyle İstinye'deki binasında bir araya gelmesinin ardından gerçekleştirdiği toplantı sona erdi.

Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Aydınlar, ligin planlandığı şekliyle devam edeceğini belirtirken, takımların Avrupa kupalarındaki durumlarıyla ilgili olarak, ligin tescil edildiği şekilde UEFA'ya bildirildiğini açıkladı.

Aydınlar, soruşturması devam eden şike iddialarıyla ilgili olarak da "TFF'nin elinde herhangi bir delil ve belge bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılamamaktadır. Bu konudaki disiplin soruşturması Cumhuriyet Savcılığı'nın iddianamesini hazırlayıp, mahkemece bu iddianamenin kabul edilmesinden sonra başlatılacaktır" dedi.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini