Sayfalar

İzleyiciler

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Özer Kızıltan'ın yeni filmi 'Beni Unutma'

Bu filmde kadın başrolde

Özer Kızıltan'ın yeni filmi 'Beni Unutma' Kasım'da gösterime giriyor.
“Takva” filminin yönetmeni Özer Kızıltan, uzun bir aradan sonra yeni filmi “Beni Unutma”nın çekimlerine başladı.

Film ekibi dün, çekim mekânlarından Çengelköy’deki Yakamoz Restoran’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek film hakkında bilgi verdi.

Yapımcılığını AFS Film’in üstlendiği, senaryosunu Burak Göral’ın yazdığı “Beni Unutma” filminin başrollerini Mert Fırat, Açelya Yılhan, Tuba Ünsal, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan ve Kenan Ece paylaşıyor. Çekimleri İstanbul’da yapılacak film, bir kadının farklı zamanlarda hayatına girdiği iki erkeğin yaşamını aşkla değiştirmesini ele alıyor. Burak Göral, filmin, bir kadının sevgisinin kıymetini bilmekle ilgili olduğunu belirterek “ Film, “Rüzgâr Gibi Geçti” gibi, insanları yüreğinden vuracak klasik bir aşk hikayesi. Hikâye kadının gözünden ilerliyor. Türk sinemasında neredeyse 20 yıldır bir kadın karakteri öne çıkaran film çekilmedi, sinemamız erkek sinemasına dönüştü. Bu filmin bir kadın karakteri var ve bu onun hikâyesi. ”

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği alan “Beni Unutma” kasımda gösterime girecek.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini