Sayfalar

İzleyiciler

17 Temmuz 2011 Pazar

Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde

Meteoroloji uyardı!

Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Uzmanlar aşırı sıcaklara karşı yurttaşları uyardı.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolunun kuzey ve doğusu ile Sinop, Amasya, Tokat, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişleri görülecek.
Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Yüksek sıcaklık uyarısı

Hava sıcaklıkları; ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yurttaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini