Sayfalar

İzleyiciler

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Günün Bedava Gazete Manşetleri

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, tutuklu milletvekillerinin tahliye edilmemesi üzerine başlayan yemin krizinin seçimden bir ay sonra çözüm yoluna girmesini manşetine taşıdı.
CUMHURİYET

Krizde çözüme doğru


Tutuklu milletvekillerinin tahliye edilmemesi üzerine başlayan yemin krizi seçimden bir ay sonra çözüm yoluna girdi. AKP ve CHP yöneticileri çözüm için “irade beyanı” niteliğinde bir metin üzerinde çalışma başlattı. Hazırlanacak metin, liderlere sunulduktan sonra karşılıklı anlaşma olursa kamuoyuna açıklanacak. Yasal bir düzenleme yapılmayacağını belirten CHP’li Akif Hamzaçebi, AKP’lilerle pazartesi gününe kadar yeniden bir araya geleceklerini söyledi.


HÜRRİYET

Başkan yine hastanelik


Şike soruşturmasında savcı tarafından sorgulanan Aziz Yıldırım, tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildiğinde yine rahatsızlandı. Yıldırım geceyi Şişli Etfal Hastanesi'nde geçirdi.


MİLLİYET

7 uçak bileti alındı mı?


Türkiye'nin Milliyet'ten öğrendiği polisin şike dosyasında, şüpheli 14 maç tek tek anlatıldı. Telefonda şifkeli konuşan zanlılar İBB'li 7 futbolcuyla anlaşmayı bu şifreyle anlattı.


VATAN

Yemin pazartesi


AK Parti çözüme dönük çaba harcayacağı sözünü verince CHP, tutuklu vekiller için yasal düzenleme ısrarından vazgeçti. Güvenoylamasından önce yemin töreni var.


RADİKAL

Yemin barışı


Siyasi gerginlik nihayet yatışıyor. "Gecikmiş adalet adalet değildir" diyen Erdoğan, tutuklu vekiller için umut verdi. CHP, pazartesi yemin edebilir. BDP de Meclis yolunda.


AKŞAM

Ve savcı 'hapis' dedi


Türk futbolu darmadağın... Aziz Yıldırım'ı 9 saat sorgulayan savcı Mehmet Berk, kararını verdi. Şampiyon Fenerbahçe'nin başkanını tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etti.


SÖZCÜ

Devletle anlaştım hemen Meclis'e girin


Türkiye şehitlerin acısıyla yanarken Apo hem devletle pazarlığını itifraf etti, hem de BDP'lilere çağrı yaptı.


HABERTÜRK

Beni cezaevine göndermeyin


Poliste susan Aziz Yıldırım, zavcıya tam 10 saat ifade verdi: Kalbimde stend takılı, damarım tıkalı, şeker ve tansiyonum var, beni serbest bırakın.


SABAH

Bu Anayasa'yı hak etmiyoruz


Başbakan Erdoğan: Önümüzdeki dönem yeni anayasa dönemi olacak. Milletimiz darbe anayasasını hakketmiyor.


POSTA

Şike kimyasını bozdu


Savcı Mehmet Berk 10 saatlik sorguda şike ile ilgili görüntü ve belgeler gösterince şekeri 220'ye çıkan Aziz Yıldırım'a ambulansla müdahale edildi. Tututklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Aziz Yıldırım hakime, "Tansiyon ve şekere bağlı aşırı baş ağrım var. Felç olmaktan korkuyorum. Lütfen beni hastaneye yollayın" dedi. Hakim bu isteği kabul etti.


BİRGÜN

Mutabakat tamam!


Abdullah Öcalan, devleti temsil eden heyetle Barış Konseyi kurulması için mutabakata vardıklarını belirtti. Öcalan, ateşkes için son tarih olarak belirttiği 15 Temmuz tarihinin hükmünün kalmadığını belirtti.


YENİ ŞAFAK

Erdoğan seni niye kurtarsın


CHP'nin "genel başkanlar" toplantısı fırça zirvesine döndü. Yemin krizinin iyi yönetilemediğini savunan Baykal, AK Parti'nin adım atmasını bekleyen Kılıçdaroğlu'na, "Erdoğan seni niye kurtarsın?" diye sordu. Baykal, daha sonra halefine siyaset dersi verdi: Birkaç gün içinde grubu topla yemin etme kararı alalım, bu iş bitsin. Yoksa maaş alıp çalışmayan vekiller olarak halkın içine çıkamayız.


ZAMAN

11 saatlik sorgudan sonra Aziz Yıldırım için tutuklama talebi


Şike soruşturmasında dün 11 saat boyunca savcıların yaklaşık 300 sorusuna cevap vermeye çalışan Fenerbahçe Başkanı, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ancak kararın ardından hastalığı nüksedince polis kontrolünde hastaneye kaldırıldı. Yıldırım, sağlık durumu düzelince hakim karşısına çıkacak.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini