Sayfalar

İzleyiciler

16 Temmuz 2011 Cumartesi

Gazeteler, bedava günlük gazete oku

Gazetelerde Bugün

Türkiye 30 yıldır yaşadığı görüntülere yine sahne oluyor. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şehit olan 13 asker için tören düzenlendi. Haber bugünkü gazetelerin manşetlerinde...
Yaşam Haber Portalı
İstanbul-
CUMHURİYET

Ülke yasta

Türkiye 30 yıldır yaşadığı görüntülere yine sahne oluyor.

HÜRRİYET

Sokağın töreni

Diyarbakır'da 13 şehit için tören düzenlediği gün, Balıkesirli asker adayları teröre en güzel cevabı sokakta yaptıkları bayrak töreniyle verdi.

MİLLİYET

Ateş düşen evler yüreği yanan analar


Dün sabah 11 farklı şehirde 13 evin kapısını çaldı askerler. Haberler kötüydü. O yoksul evlerde büyüyen delikanlılar Silvan'da şehit düşmüştü. Anaların feryadı kapladı her yanı...

VATAN

Yiğidim nereye?

Diyarbakır Silvan'daki hain pusuda şehit düşen 13 vatan evladı, silah arkadaşlarının omuzlarında memleketlerine gönderildi. Yiğitlerini toprağa veren annelerin gözlerinde yaş, yüreklerinde isyan vardı.

RADİKAL

Uzman çavuş o anı anlattı


Sabaha dek arama yapınca yorulduk. Mola verdiğimiz an üstümüze bomba yağdı.
bedava, ensonhaber, gazete, gazeteler, günlük, haberleri, oku Gazeteler, bedava günlük gazete oku
AKŞAM

7 iklim kan ağladı

Şehitlere veda. Türk bayrağına sarılı tabutlar, Tekirdağ'dan Ağrı'ya, Samsun'dan Adana'ya yurdun dört bir yanına dağıldı. Türkçe, Kürtçe, Arapça ağıtlar birbirine karıştı.Cenaze törenlerinde on binler, şehitlerin ardından sel olup aktı.

SÖZCÜ

Sizin de yüreğiniz böyle yanıyor mu?


Anaların yüreği, şehit evlatlarının acısıyla kavruldu.

HABERTÜRK

Artık iyi niyet yok


Erdoğan, 13 şehitle ilgili "Yüreğimiz dağlandı. Terör örgütü ve uzantıları bizden hiçbir yerde asla iyi niyet beklemesin. Pazarlığa oturmayız" dedi.

SABAH

'Asker yorgun, vur'

Sabah, Türkiye'nin yüreğini dağlayan Silvan pususunun ayrıntılarına ulaştı: PKK'nın "Bu asker yorgun, vursanıza" talimatı saldırıyı başlattı.

POSTA

Damla'ya kim hesap verecek?


Diyarbakır Silvan'da şehit düşen 13 asker toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlandı. Şehit Uzman Onbaşı Fahrettin Aksu'nun 6 aylık kızı Damla da uğurlama törenindeydi. 27 yıldır süren törenin yetim bıraktığı çocuklardan sadece biri olan Damla'ya "Babam niye öldü? Bu kanı devlet niye durduramadı?" diye sorduğunda kim hesap verecek?

BİRGÜN

Gözyaşlarımızın rengi hep aynıdır


Silvan'daki çatışmadan sonra hükümet ve Meclis'teki partiler savaş çığırtkanlığına başladı. Sol partiler ise ortak acının dinmesi için yine barış çağrısında bulundu.

YENİŞAFAK

Bu acıdan sorumlusunuz


13 genç fidana kıyan terör Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğarken, çözümden kaçan, şiddete yatırım yapan, kandan siyaset üreten kanlı güçler ellerini oğuşturuyor. DP'nin hâlâ kınamaktan kaçındığı katliam, uzmanlar tarafından çözüm demokratikleşme ve yeni anayasa sürecine sabotaj olarak yorumlanıyor.

ZAMAN

Yanarak şehit düşen askerlerin hepsinde kurşun yarası bulundu


Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında 13 Mehmetçiğin şehit düştüğü baskında komuta hatası olduğu ortaya çıktı. Çatış-mayla ilgili Ankara'ya ulaşan raporda, kaçırılan ikisi asker üç kişiyi aramaya çıkan timlerin sevk ve idaresinde yaşanan sorunlar sebebiyle askerlerin açık hedef haline geldiği aktarılıyor. Olay yerine ilk helikopter, çatışma başladıktan 1,5 saat sonra gönderiliyor.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini