Sayfalar

İzleyiciler

21 Temmuz 2011 Perşembe

Bedava Gazete Manşetleri 21 Temmuz 2011

Gazetelerde Bugün

Samsun kırsalında gece evlerine dönen 16 yaşındaki çocuk, jandarma kurşunuyla öldü. Haberin ayrıntıları bugünkü Milliyet ve Radikal'in manşetinde. İşte günün öne çıkan diğer manşet haberleri...
CUMHURİYET
Başbakanhesapverdi

İngiltere’de telekulak skandalında adı geçen polisleri sorgulayan İçişleri Komisyonu, polis teşkilatını soruşturmada “gerçek bir irade” göstermemekle suçladı. Parlamentoda konuşan Başbakan Cameron, skandalın önemli isimlerinden, eski danışmanı Coulson’u işe almaması gerektiğinin farkına geç vardığını belirterek “pişman” olduğunu söyledi. İşçi Partisi lideri Miliband, Başbakan’ın olanları geç fark etmek gibi bir mazereti olamayacağını vurguladı.

HÜRRİYET

Kriz zirvesi
Euro bölgesi liderleri bugün Brüksel'de toplanıp bazı ülkeleri sarsan borç krizine nasıl neşter vurulacağına karar verecek.

MİLLİYET

Öldüren şüphe
Samsun kırsalında gece evlerine dönen iki kardeşten biri jandarma kurşunuyla öldü.

VATAN

Tutuklu subaya maaş jesti
Ergenekon ve Balyoz sanığı subayların ve ailelerinin ekonomik yönden mağdur olmamaları için hükümet düzenleme yaptı, maaşlarının üçte ikisi ödenecek.

RADİKAL

Hayatanın özrü yok
Jandarma gece Amasya- Samsun sınırında pusu kurdu. Hedef, bölgede olduğu sanılan PKK'lılardı. Saat 22.30'da iki kişi görüldü. Ajanslar 'teröristlerle çatışma çıktı' haberini verdi. Gerçek ise isyan ettirecek kadar acıydı.

AKŞAM

Sıkıysa şimdi vur
Kadına yönelik şiddeti durdurmak için harekete geçen devlet bu kez çok kararlı.

SÖZCÜ

Şehit cenazesi kalkarken devlet Apoyla görüşmüş
Türkiye'nin, pusuya düşürülen 13 evladının acısıyla yandığı günlerde, devlet yetkilileri İmralı'da caniyle pazarlıktaymış.

HABERTÜRK

Papaza fırça
KKTC'de konuşan Erdoğan, Rumların kuzeyden elektrik almasına karşı çıkan Rum Klisesi'ne de çattı.

SABAH

'Sicil göz'den jet inceleme
13 askerin şehit olduğu saldırıdaki iddiaları araştırmak üzere, üç müfettiş Silvan'da inceleme başlattı.

POSTA

Annesinin katledildiği evde büyüyecek
Ceylan, ailesinin istediği ile değil sevdiğiyle evlendi. Eşi evi terk edince çaresiz baba evine döndü.

BİRGÜN

Kıbrıs, Erdoğan'ın yavru vatanı değil
Başbakan'ın Kıbrıs'a dair milliyetçi söylemlerini eleştiren Münir Rahvancıoğlu: "AKPİ Türkiye'deki hegomanyasını pekiştirdikten sonra Kıbrıs politikasında değişime gitmiş"

ZAMAN
Dursun Çiçek 'andıç' emrini verenleri açıkladı
Genelkurmay'ın kara propaganda için kurduğu iddia edilen internet siteleriyle ilgili andıç soruşturması yeni bir aşamaya geldi. Albay Dursun Çiçek, kendi isteğiyle savcıya verdiği ifadede önemli itiraflarda bulundu. Başta eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ olmak üzere ilgili komutanların emriyle sitelerin hazırlandığını söyledi ve ekledi: "Maksadı aşan bir durum varsa hakkımda idarî soruşturma başlatabilirler."
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini