Sayfalar

İzleyiciler

8 Temmuz 2011 Cuma

Bedava Gazete Manşetleri 08 Temmuz 2011

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, Almanya'da faaliyet gösteren Deniz Feneri e.V.'nin, Türkiye'deki bazı kaymakamlık ve AKP'li belediyelerin yardım listelerindeki vatandaşların kimlik fotokopileri ve ikametgâh belgelerini aldığı, ardından bu kişilerin adına sahte makbuz düzenleyerek milyonlarca lirayı dağıtmış gibi gösterdiği ileri sürülmesini manşetine taşıdı.
Haber Gazetesi
CUMHURİYET

Deniz Feneri kardeşliği


Almanya’da faaliyet gösteren Deniz Feneri e.V.’nin, Türkiye’deki bazı kaymakamlık ve AKP’li belediyelerin yardım listelerindeki vatandaşların kimlik fotokopileri ve ikametgâh belgelerini aldığı, ardından bu kişiler adına sahte makbuz düzenleyerek milyonlarca lirayı dağıtmış gibi gösterdiği ileri sürüldü. Yardım paralarının izinin kaybedilmesi amacıyla 10’un üzerinde bankada 20 civarında hesap açıldığı ve paraların buralara yatırıldığı, daha sonra buralardan da çekilerek paraların izinin kaybedildiği iddia edildi.


HÜRRİYET

Yıldırım'a 12 soru

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a İstanbul Emniyeti'nde, "Federasyona baskı uyguladınız mı?", "Maçlarda şike yapılması konusunda kulübün üst düzey yöneticilerine görev verdiniz mi?" gibi 12 soru soruldu. Yıldırım susma hakkını kullanarak cevap vermedi.


MİLLİYET

Toprak açılımı


Cenevre'deki Kıbrıs zirvesinde tarihi bir çıkış yapan Türk tarafı "Ön şart olmamak kaydıyla toprak alışverişini tartışabiliriz" dedi.


VATAN

'Maaşlarımızı yatırmayın'


Başbakan'ın "Hangi yüzle maaş alacaklar" sözünden rahatsız olan Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanı'ndan yemine kadar milletvekillerine maaş ödenmemesini istedi...


RADİKAL

Herkes yanar


Hastaneden taburcu olunca tekrar gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike operasyonunu yakın çevresine sert sözlerle yorumladı.


AKŞAM

Locadan yer yatağına


Metris Cezaevi'nde yatak krizi... Şikeden tutuklanan 22 kişi, 12 ranzalı koğuşa yerleştirilince 10'u açıkta kaldı. Milyon dolarlık patronlar, yöneticiler ve futbol adamlarına yer yatağı serildi.


SÖZCÜ

Yöneticiler hapiste Fener küme düşebilir


Kulübün 2 yöneticisi Mosturoğlu ve Ekşioğlu, şikeden tutuklandı. Yeni yasa, "Yöneticisi şikeye bulaşan kulüp küme düşürülür" diyor.


HABERTÜRK

İki günde 25 kişi tutuklandı


'Şike'den tutuklananlar arasında Cemil Turan ve Şekip Mosturoğlu da var.


SABAH

Bir efsane Metris'te


Fenerbahçe'de üç kez gol kralı olan futbolun efsane ismi Cemil Turan şikeden tutuklanıp cezaevine kondu.


POSTA

İşte şike cezaları

Şike skandalında yargı sonucunu beklemeden karar verecek olan Futbol Federasyonu'nda cezalar netleşmeye başladı. Fenerbahçe ve Sivasspor'un küme düşürülmesi, Eskişehirspor'un 15 puanının silinmesi görüşü ağırlık kazanıyor. Buna göre; Fenerbahçe ve Sivasspor'un yerine geçen sezon küme düşen Bucaspor ile Konyaspor tekrar Süper Lig'e alınacak. Trabzonspor'un adı da şike skandalında geçtiği için lig şampiyonsuz tescil edilecek.


BİRGÜN

Gazanız mübarek olsun!


İsmailağa soruşturması dün sonuçlandı. Suçlular sadece 5 ay hapis aldı bu ceza da 5 yıl ertelendi. BirGün'e konuşan İlhan Cihaner, "Davaşı elimden alarak istediklerini yapabildiler" dedi.


YENİ ŞAFAK

Başkan'ın Kıbrıs biletleri yandı


Türkiye'yi sarsan şike operasyonunu önceden haber alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 20 kişiyle KKTC'ye kaçmak için hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Şüphelilerin kulüp binasında durum değerlendirmesi için yaptığı acil toplantıyı adım adım izleyen polis, Yıldırım'ın 'Yavru Vatan'a uçmak için uçak bileti aldırdığını anlayınca, operasyonu erkene aldı.


ZAMAN

Şikeyi itiraf edip etkin pişmanlık istediler


Futboldaki şike operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan bazı şüphelilerle ilgili önemli bir iddia gündeme geldi.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini