Sayfalar

İzleyiciler

2 Haziran 2011 Perşembe

Tek aşkımız müzik

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Efes Pilsen One Love Festival'in tanıtım toplantısı önceki gün festivalin yapılacağı santralistanbul'da düzenlendi.
Efes Pilsen tarafından düzenlenen ve 2-3 Temmuz’da gerçekleştirilecek festivalde, bu yıl alternatif müzik dünyasının öne çıkan grup ve müzisyenlerinden Manic Street Preachers, Suede, Happy Mondays, Editors, Cake ve Nneka sahne alacak.
Festivalde ayrıca yerli gruplardan Büyük Ev Ablukada, Sade, Neşeli Milis, Model, Yora, Farfara, Gözyaşı Çetesi, Eva, Sapan, Kırık Çizgi, Seni Görmem İmkânsız, Kitschcraft, Social Inclusion Band, Kısmet Şov, Toz ve Toz, Ece Dorsay, Ricochet, 123 ve Onor Bumbum da performans sergileyecek.

Festival, bu yıl sosyal iletişim dünyasına da iddialı bir giriş yapıyor. Festival girişinde tüm katılımcıların bileklerine takılan bileklikler, festival deneyimlerini anında sosyal medyaya taşıyacak temassız iletişim teknolojisine sahip olacak. Böylece katılımcılar festival alanı içinde kurulan aktivasyon merkezlerinde sadece otuz saniyelik bir işlemle Facebook ve Twitter hesaplarını bileklikleri ile eşleştirerek tüm deneyimlerini her an paylaşabilecek.
Mabbas ve Murat Beşer’in Oldies But Goldiespartisi ve DJ ikilisi Novak’ın 3D Disco Partisi de katılımcılara 3 boyutlu bir kulüp ortamı yaratılacak.
Gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festival katılımcılarını müzik dolu saatlerin yanı sıra çeşitli sürprizler, ödüller ve yarışmalarla dolu iki eğlenceli gün bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini