Sayfalar

İzleyiciler

10 Haziran 2011 Cuma

seçim günü yağmur var

Milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı 12 Haziran Pazar günü yurdun büyük bölümü yağışlı geçecek. Yağışlar, Marmara'nın genelinde ve Batı Karadeniz'in batısında daha da kuvvetli olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün bilgilerine göre, 12 Haziran Pazar günü yağışlar, yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacak.

Marmara'nın genelinde ve Batı Karadeniz'in batısında yağışlar daha da kuvvetli olacak. Orta Karadeniz'de özellikle Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum hattında yağışlar kuvvetlenecek. Artvin ve Rize çevresinde de kuvvetli yağışlar görülecek. Yağışlar, İç Anadolu da hafiflese de yağışlar gök gürültülü sağanak şeklinde gerçekleşecek. Doğu Anadolu'nun batısında ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ise yağış beklenmiyor.
12 Haziran Pazar günü hava sıcaklıkları İstanbul'da 19-24, Ankara'da 13-26, İzmir'de 20-26, Afyon'da 12-25, Adana'da 22-32, Antalya'da 22-26, Samsun'da 17-24, Trabzon'da 17-24, Erzurum'da 6-21 ve Diyarbakır'da 13-31 derece olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini