Sayfalar

İzleyiciler

27 Haziran 2011 Pazartesi

Bedava Gazete Manşetleri

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, YSK tarafından milletvekilliği düşürülen Hatip Dicle ve milletvekili seçilmelerine karşın tahliye talepleri reddedilen KCK davasından tutuklu bulunanlara destek için aralarında milletvekillerinin de bulunduğu, Şişli'de toplanan 1500 kişilik gruba polisin müdahale etmesini manşetine taşıdı.

CUMHURİYET

Vekillere biber gazı


YSK tarafından milletvekilliği düşürülen Hatip Dicle ve milletvekili seçilmelerine karşın tahliye talepleri reddedilen KCK davasından tutuklu bulunanlara destek için aralarında milletvekillerinin de bulunduğu 1500 kişi Şişli’de toplandı. Taksim’e yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Milletvekillerinin bulunduğu otobüse de gaz bombası atıldı. Yaralanan Sebahat Tuncel ve gazdan etkilenen Sırrı Süreyya Önder hastaneye kaldırıldı.


HÜRRİYET

İsrail 3 kez kıvırdı



Türkiye ile İsrail arasındaki gizli görüşmelerde üç kez mutabakata varıldığı, ancak İsrail'in son anda özür dilemekten vazgeçmesi üzerine anlaşmanın sağlanamadığı ortaya çıktı.


MİLLİYET

Dalgıç profesör ağa takılıp öldü


Bodrum'da balık avlamak için tüpsüz 7 metreye dalan Prof. Atilla Ülkü, balıkçıların ağlarına takılan zıpkınını kurtarmak isterken boğuldu.


VATAN

Tahliye yoksa yemin de yok!


Kılıçdaroğlu, "Salı günü saat 15.00'e kadar sükunetle bekleyeceğiz" diyerek Balbay ve Haberal'ın serbest bırakılmaları için süre tanıdı. Tahliye kararı çıkmazsa CHP'li vekillerin yemin etmeyeceği öğrenildi.


RADİKAL

Demokrasinin ayarıyla oynamayın


12 Haziran'da sandıktan çıkan halk iradesinin yarın açılacak Meclis'e tam yansıması için kritik 24 saate girildi. Hatip Dicle'ye vekillik yolunun açılması ve tutuklu vekillerin tahliyesi için AK Parti, CHP, MHP ve BDP son stratejilerini sahaya sürdü.


AKŞAM

Bizim model BDP'ye uymaz


IRA'nın siyasi kanadı olarak bilinen Sinn Fein'in İngiltere Parlamentosu'ndaki boykotçu vekili Pat Doherty boykot siyasetini anlattı. "Bizim boykot senaryomuz BDP'ninkinden farklı" dedi.


SÖZCÜ

Apo'yu bırakmadan bizi bırakmazlar


"Balyoz'dan yargılanan hiç kimse, Apo'nun da yararlanacağı bir düzenlemeyle tahliye olmak istemez. Bunu herkes bilsin".


HABERTÜRK

Kadına şiddete iki özel savcı


Kadın cinayetlerine "Dur" demek için kurulan özel büroda görevli biri kadın 2 savcı, şiddete başvuran erkekleri bir günde tutuklattırabilecek.


SABAH

Cizreliler'in gözbebeği


Şehit kızı Şahin, gönüllü olarak gidip 6 yıldır öğretmenlik yaptığı Cizre'nin "eğitim meleği" oldu.


POSTA

Ölüme dalış


Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Ülkü, Bodrum'da zıpkınla balık avlamak için tüpsüz dalış yaptı. 7 metre derinlikte balıkçı ağlarına takılan 64 yaşındaki Prof. Dr. Atilla Ülkü kurtulmayı başaramadı ve boğularak öldü.


BİRGÜN

BDP, Hatip Dicle krizini Yüce Mahkeme'ye taşıyor


YSK'nın milletvekilliğini düşürdüğü Dicle'nin avukatları 85. madde üzerinden Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor. Ancak hukukçular, çözüm için Meclis'i adres gösteriyor.


YENİ ŞAFAK

Cinayetin resmi


Yeni Şafak, uçak kazasında hayatını kaybeden Orgeneral Eşref Bitlis'in komutanlarından Albay Çillioğlu'nun şüpheli ölümüne ışık tutacak olay yeri fotoğrafını ele geçirdi. Askeri savcılığın çektirdiği fotoğrafta 5 nokta, resmi kayıtları yalanlıyor. 17 yıl sonra gün yüzüne çıkan yeni belge, dosyası otopsi yapılmadan 'intihar' denilerek kapatılan Çillioğlu'nun infaz edildiğini gözler önüne seriyor.


ZAMAN

PKK'nın Fransa örgütlenmesi deşifre oldu

Terör yapılanması 4 bölgeden oluşuyor. Her şehirde yerleşik nüfustan müteşekkil bir komite var. Bilet satılması, haraç toplanması gibi faaliyetleri yürütüyorlar.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini