Sayfalar

İzleyiciler

7 Haziran 2011 Salı

Bedava Gazete Manşetleri

Gazetelerde Bugün

12 Eylül soruşturması kapsamında Kenan Evren'in oturduğu lojmanda ifadesini alındı. Kenan Evren pişman olmadığını söyledi. Haber bugünkü gazetelerin çoğunun manşetinde. İşte günün öne çıkan diğer başlıkları...
CUMHURİYET
Evren’e 12 soru
Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Görüşen, 12 Eylül soruşturması kapsamında Kenan Evren’in oturduğu lojmanda ifadesini aldı. Evren’e 12 soru yöneltildiği, içeriğinin de 12 Eylül ve öncesine ilişkin olduğu belirtildi. Evren, “Yönetime neden el koydunuz” sorusuna “Çok bekledik. Başka seçeneğimiz yoktu” yanıtını vererek darbeye mecbur kaldıklarını savundu. Görüşen, sorgu boyunca Evren’e “Sayın Cumhurbaşkanı” şeklinde hitap etti.


HÜRRİYET

Suriye'de pusu 120 polis öldürüldü
Suriye'de şiddet dün tavan yaptı. Türkiye sınırına 15 kilometre uzaklıktaki bir kasabada çıkan çatışmada, 37'si aynı kontrol noktasında pusuya düşürülen 120 polis öldürüldü.

MİLLİYET

Evren'e 12 Eylül için 12 soru
12 Eylül'ü soruşturan savcıya lojmanda ifade veren Evren "Pişman mısınız?" sorusuna "Değilim, o şartlarda yine yetkili olsam yine yapardım" yanıtını verdi.

VATAN

Sayın Cumhurbaşkanım neden darbe yaptınız?
Evren'e sayın Cumhurbaşkanım diye hitap eden savcı, 12 Eylül darbesiyle ilgili 12 soru yöneltti.

RADİKAL

Nükleere veda 2071'de
Türkiye, daha temelini atmadığı 3 nükleer santralı tartışırken Enerji Bakanı Yıldız, kapatılma tarihlerini açıkladı: 2071 yılında, yani Malazgirt Zaferi'nin 1000'inci yıldönümünde kapatacağız.

AKŞAM

Söz muhabirin
Akşam'ın uzman muhabirleri, liderlerle adım adım Türkiye'yi turladı.

SÖZCÜ

Tayyip Erdoğan ihale için bakanını İsrail'e gönderdi
CHP lideri, kendisini İsrail yanlısı olmakla suçlayan Erdoğan'a böyle cevap verdi.

HABERTÜRK

Ha or, ha kor ne fark eder
Eski Adalet Bakanı Ergin, Orgeneral Balanlı'nın tutuklanmasını yorumladı: Or ile kor arasında ne fark var, önemli olan delildir.

SABAH

'Biliyordum ama sustum'
Gül: Çankaya seçiminde yapılanları herkes biliyor. Ancak kimsenin yüzüne vurmadım.

POSTA

Nereden nereye
1995'teki dönemin MHP lideri Türkeş, Diyarbakır'da özel timlerin silahlarının gölgesinde kamyon kasasının üzerinde 50 kişiye seslenmişti. 16 yıl sonra dün MHP yine Diyarbakır'daydı.

BİRGÜN

AKP'nin koruduğu o maddeye sığındı
Dün ifadesi alınan Kenan Evren, 35. Madde'ye dayanarak darbe yaptığını söyledi.

YENİ ŞAFAK

Tarihi soru nihayet soruldu
İlk kez kanlı darbe tarihiyle yüzleşen Türkiye, 12 Eylül'ün günah defterinin açtı.

ZAMAN
Yaşananları biliyorum ancak kimsenin yüzüne vurmadım
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 4 yıl önce 'Köşk seçimi sürecinde' olup biten her şeyi detaylarıyla bildiğini ifade etti. Artık kendisini bir çocuğun annesi olarak gördüğünü belirterek, "Geçmişi kurcalamak yerine geleceğe bakıyorum. Ama herkese de o dönemde olanlara bugün müsaade etmeyeceğimi söyledim" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini