Sayfalar

İzleyiciler

8 Haziran 2011 Çarşamba

Bedava Gazete Manşetleri 8 Haziran 2011

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, CHP'li İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Ahmet Ersin'in, bir yurttaşın öldüğü, çok sayıda yurttaşın gözaltına alınıp dövüldüğü Hopa'daki olayları yerinde incelemesine yer verdi.
CUMHURİYET

Hopa’da OHAL


CHP’li İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Ahmet Ersin, bir yurttaşın öldüğü, çok sayıda yurttaşın gözaltına alınıp dövüldüğü Hopa’daki olayları yerinde inceledi. Hopa’da “yasal olmayan bir OHAL” olduğunu vurgulayan Ersin, gözaltıların 200’ü bulabileceğini belirtti. Ersin “Olayların nedeni, çevre illerden gelen çevik kuvvetin sert tutumu. Eğer jandarma ve Hopa Emniyeti olmasaymış, olaylar daha büyürdü” dedi.


HÜRRİYET

Korsan kule


Havada tehlikeli oyun... İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmek için yaklaşan THY uçağını korsan telsiz yayınıyla yanlış yönlendiren kişi aranıyor.


MİLLİYET

Spor adamın zehir dükkanı


Mersin'de 8 bin şişe bandrolsüz sahte viski ve votkanın ele geçirildiği kaçak imalathanenin sahibi Türkiye Spor Adamları Derneği Başkanı Aydın Oğuz çıktı.


VATAN

Katliam olacak Türkiye'ye kaçın


Beşar Esad önceki gün 120 polisin öldürüldüğü Türkiye sınırındaki kasabaya ordusunu gönderdi. Muhalifler Hatay'a kaçma çağrısı yaptı. Ankara diken üstünde...


RADİKAL

Kayıp kentin büyük ihmali


1994'deki faili meçhulün ardından skandal çıktı. Sağlık Bakanlığı müfettişi Erdoğan'ı öldüren kurşunların balistik incelemesi 16 yıl sonra yapılmış.


AKŞAM

Vicdanı bırak işine bak!


Adli Tıp'ta yeni skandal... Antalya Laboratuvar Sorumlusu Ali Şahin, 'Uyuşturucu ölçümünde kullandığımız cihaz bozuk. Hatalı ölçüm yapıyoruz' uyarısında bulundu. İddiaya göre merkez şu yanıtı verdi: O zaman inisiyatif kullan.


SÖZCÜ

Seçimden sonra devlet Apo'yu serbest bırakacak


Bağımsız BDP'li (!) Leyla Zana, gizli gündemlerini açıkladı.


HABERTÜRK

CSIS: Erdoğan rahat kazanacak


ABD'deki Stratejik ve Uluslararası Etütler Merkezi (CSIS) rapor yayınladı: Erdoğan rahat kazanır, aksi hayret verici sürpriz olur.


SABAH

Çocuk gelinin büyük savaşı


13 yaşında evlendirilen Kahtalı Emine "Kızlar okusun, küçük gelin olmasın" diye mücadele başlatarak Doğu'da 200 kızın kaderini değiştirdi.


POSTA

Korkunç tuzak


İstanbul Atatürk Havalimanı'na inişe geçen THY uçağına akıl almaz bir tuzak kuruldu. Pilotlara korsan telsiz yayınıyla başka bir yöne dönmeleri talimatı verildi. Hava trafik kontrolörü durumu fark etmeseydi İstanbul'un üzerinde büyük bir facia yaşanabilirdi.


BİRGÜN

Yandaşın yalanı Gündem'e takıldı


Yandaş basın, Madımak Katliamı emrinin PKK'li Yücel Halis tarafından verildiğini iddia etmişti. Ancak Halis o yıllarda Özgür Gündem'de müdür olarak çalışıyormuş.


YENİ ŞAFAK

İmam katiline müsamaha göstermem


Başbakan Erdoğan, kendisini, BDP'ye karşı çok sert bulan yazarlara, Adıyaman'dan sordu: "Ben polis katillerine mi müsamaha göstereceğim? Çocukların kadınların olduğu arabaya saldıranlara mı, 13-14 yaşında çocukların yüzlerini yakanlara mı, imam katillerine mi müsamaha göstereceğim?"


ZAMAN

Bir dönemin karakutusu


Genelkurmay'ın doğruladığı 51 No'lu DVD, yakın dönemin karakutusu niteliğinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini