Sayfalar

İzleyiciler

19 Mayıs 2011 Perşembe

Sağanak yağışlar yurt genelinde etkili olacak

Sağanak yağışa dikkat

Sağanak yağışlar yurt genelinde etkili olacak, hava sıcaklığı yağışla birlikte kuzey, iç ve doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurt genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, bu sabah saatlerinde Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Batman, Siirt, öğleden sonra Manisa, Kütahya, Balıkesir, Bilecik, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Sivas, Erzincan, Kars, Ardahan ve gece saatlerinde Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yağışla birlikte kuzey, iç ve doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalması bekleniyor. Rüzgar genellikle güneybatılı yönlerden, yurdun kuzey ve kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.


Kuvvetli yağış uyarısı
Yağışların; bu sabah saatlerinde Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Batman, Siirt, öğleden sonra Manisa, Kütahya, Balıkesir, Bilecik, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Sivas, Erzincan, Kars, Ardahan ve gece saatlerinde Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını, lokal dolu yağışı vb.) yetkililerin ve yurttaşların dikkatli olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini