Sayfalar

İzleyiciler

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Olimpizm ruhu Mersin'de büyüyor

Olimpizm ruhu Mersin'de büyüyor

Mersin, 9 Mayıs 2011 - Spora ve özellikle olimpik aktivitelere yıllardır uluslararası ve yerel platformlarda desteğini sürdüren Samsung Electronics, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından gerçekleştirilen ve 2006 yılından beri devam eden Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi 'OLİ' nin de ana sponsorluğunu üstlendi.
2010-2011 dönemi OLİ eğitim projesinin altıncı durağı olan Mersin açılışı, Mersin Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU, TMOK Yönetim Kurulu Üyeleri, Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu (KOEK) üyeleri ve Samsung üst düzey yöneticilerin katılımı ile Mersin Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Protokol açılışında bir konuşma gerçekleştiren Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Pazarlama Uzmanı Nesli Şenoğlu, yaptığı konuşmada “Samsung Electronics olarak, global anlamda Olimpiyat Oyunları sponsorluklarımızın yanı sıra bulunduğumuz ülkelerdeki olimpik aktivitelere, projelere ve etkinliklere de destek oluyoruz. Destek olmaktan gurur duyduğumuz ve bugün burada olmamıza imkan veren çok değerli OLİ Projesi de bunlardan biri. Çocuklarımızın bu proje sayesinde okul çağında olimpizm ile tanışması, ülkemizde olimpik ruhun doğması ve yaşaması açısından büyük önem taşıyor. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin düzenlediği bu değerli proje, ülkemizde spor kültürünün gelişmesi ve olimpik hareketin hak ettiği değeri kazanması için gerçekleştirilen önemli bir projedir. Samsung olarak biz de bulunduğumuz ülkelerde, olimpik ilkelerin yüceltilmesine ve geliştirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

2006 yılından bugüne binden fazla okulda 200 binden fazla öğrenciye ulaşan OLİ projesi, 2010 – 2011 eğitim dönemi için 70 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. 09 Mayıs - 18 Mayıs tarihlerinde Mersin’de verilecek eğitimlerle ise 10 bin öğrenciye ulaşılacak. Eğitim saati boyunca çeşitli sunumlar ve etkinlikler ile öğrencilere Olimpizm, Olimpik ilkeler ve spor kültürü hakkında bilgilendirme yapılırken, eğlenceli oyunlar eşliğinde de öğrencilerin olimpizmi yaşaması sağlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini