Sayfalar

İzleyiciler

20 Mayıs 2011 Cuma

Mega Mind (Mega Zeka) İyilikle kötülük arasında

İyilikle kötülük arasında

Madagascar 1 ve 2’nin yaratıcısı Tom McGrath, super kahraman mitini ters yüz eden animasyonunda iyilik, kötülük, seçenekler, tutkular, dostluk temalarını eğlenceli bir yaklaşımla irdeliyor.
Metro City’nin koruyucusu Metro Man’i, Metro Man Günü’nde alt etmeye karar veren süper kötü Mega Zeka bu girişiminde başarılı olur. Bakır kaplı kulede Metro Man’i sıkıştıran Mega Zeka onu ölüm ışınıyla yokeder.


Evrendeki en güçlü adamı yenen Mega Zeka ve yardımcısı balık Minion’la tüm Metro City’yi ele geçirir, ona karşı duracak kimse kalmayınca da kendini çok hüzünlü ve melankolik duyumsamaya başlar. Mega Zeka kovalanmayınca kötülüğün ne anlamı var diye düşünmeye başlar.

Gazeteci Roxane Ritchi’yi de kaçırıp rehin tutmak ona artık eskisi kadar zevk vermiyordur. Kendini kahramansız bir kötü adam olarak buluveren Mega Zeka bir süper kahraman yaratma kararı alır. Yarattığı yeni kahraman Titan kötü olmayı seçer ve kenti yıkmaya başlar. Mega Zeka, Doktor Frankenstein’ın yarattığı gibi bu canavarı yok edip Metro City’yi kaostan çıkarabilecek midir ?
İyi ve kötü olmayı seçebilir miyiz, yanlışın neresinden dönülse kardır, yaşam siyah ya da beyaz değildir, gri bölgelerde vardır iletilerini veren filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, oyuncular karakterleri anlatıyorlar, çıkarılmış sahne, Dreamworks animasyonlarının tanıtımı, fragmanlar, bu yaratıcı animasyonu yönetmen Tom McGrath, yapımcılar Lara Breay ve Denise Nolan Cascino, yazarlar Alan Schoolcraft ve Brent Simmons’ın açıklamalarıyla izleme seçeneği yer alıyor.
Mega Zeka’nın suç ortağı balık Minion karakteri çok sempatik.

Mega Mind (Mega Zeka)
Yönetmen: Tom McGrath
Seslendirenler: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill, David Cross/ 2010, 91 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd, Blu-ray

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini