Sayfalar

İzleyiciler

5 Mayıs 2011 Perşembe

Kate'in başını ağrıtacak fotoğraflar

Kate Middleton'ın üniversiteyi bırakan ve 'Middleton ailesinin kara koyunu' olarak anılan erkek kardeşi James Middleton'ın çıplak fotoğrafları skandal yarattı.
Prens William'ın eşi Kate Middleton geçtiğimiz haftaki düğün töreninde zarafetini kanıtlamıştı. Ancak çiçeği burnunda gelinin abisinin internete sızan fotoğrafları kardeşlerin karakterlerinin pek de benzemediğini ortaya çıkardı.


Fotoğrafların arasında James Middleton'ın iç çamaşırlı, tamamen çıplak pozları ve arkadaşlarıyla eşcinsel seksi taklit ettikleri kareler yer alıyor.

NTV'den alınan habere göre, fotoğraflar bir süredir internette dolaşıyor ancak yaşanan 'Kraliyet Düğünü' çılgınlığıyla ve Middleton'ın artan popülerliğiyle yayıldığı söyleniyor.

Gece kulüplerinden çıktığında paparazzilerin resimlerini çekmemesi üzerine sinirlenen James Middleton'ın bir şöhret delisi olarak tanımlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini