Sayfalar

İzleyiciler

28 Mayıs 2011 Cumartesi

İbrahimTatlıses yurda dönüyor

Tatlıses yurda dönüyor

14 Mart'ta uğradığı silahlı saldırıda yaralanmasının ardından Almanya'da tedavisine devam edilen İbrahimTatlıses'in haziran ayının ilk haftasında Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.
14 Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu sol tarafı tutmayan İbrahimTatlıses 8 Nisan’dan beri Almanya Murnau’daki klinikte fizik tedavi görüyor.

Yapılan tedavilere hızlı cevap veren Tatlıses’ten sevindirici haber geldi. Yüzündeki felci yüzde 80 oranında yenen ünlü sanatçı dün doktorlarının yardımı olmadan tek başına yürümeye başladı.

Yurda dönüyor


Milliyet gazetesinin haberine göre Tatlıses, hastane etrafındaki koşu parkurunda 12 dakika tek başına yürüyerek hem doktorlarını hem de ailesini şaşırttı.

25 günlük bir fizik tedavinin uygulanacağı Tatlıses’in haziran ayının ilk haftasında Türkiye’ye döneceği de söylendi. Bu arada Tatlıses’in hastalığının bir an önce geçmesini bekleyen hayranları sanatçı için özel bir beste yaptı. Sanal ortamda en çok tıklanan şarkı Tatlıses’in en büyükmoral kaynağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini