Sayfalar

İzleyiciler

24 Mayıs 2011 Salı

GS'ye 2000 ruhu!

GS'ye 2000 ruhu!

Fatih Terim, yardımcılarını 2000 yılında UEFA Kupası'nı kaldıran efsane kadrodan seçti.


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcıları belli oldu.
Fatih Terim, yardımcılarını 2000 yılında UEFA Kupası'nı kaldıran efsane kadrodan seçti.
Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel, sarı-kırmızılı takımın yeni döneminde yardımcı antrenör olarak görev yapacak.




Fatih Terim, daha önce Milli Takım'da da birlikte çalıştığı Amerikalı kondisyoner Scott Piri'yi de göreve getirmek istiyor. Kızının mezuniyet töreni için Amerika'ya giden Terim'in burada Piri ile bir araya gelmesi bekleniyor. Piri halen, Fransız yıldız Thierry Henry'nin de formasını giydiği Amerika Ligi ekibi Red Bull'un kondisyonerliğini yapıyor.
Terim'in genç yaşta keşfettiği isimlerden Vedat İnceefe'nin de sarı-kırmızılı kulübün altyapısında görev alması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini