Sayfalar

İzleyiciler

1 Mayıs 2011 Pazar

Bedava Gazete Manşetleri 1 Mayıs 2011

Gazetelerde Bugün

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı'nda kitapçık krizi çıktı. Cumhuriyet 'Skandal dizisi sona ermiyor' başlığıyla haberi duyurdu.
CUMHURİYET

Skandal dizisi sona ermiyor


YGS ve ALES’te art arda yaşanan skandallar tartışılırken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı’nda da kitapçık krizi çıktı. Kahramanmaraş’ta 6. sınıf öğrencilerine yanlışlıkla 9, 10, 11. sınıf kitapçıkları gönderildi. Öğrenciler kitapçıkların geç getirilmesi nedeniyle sınava 1.5 saat geç başladı. Tepki gösteren bazı öğrenci velileri fenalaştı.




HÜRRİYET

Göndermeyin öldürürler


Çatışmalar yüzünden Suriye'den kaçıp, Hatay Yayladağı'nda sınır geçerek Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, "Biz hürriyet istiyoruz. Bizi göndermeyin. Gönderirseniz öldürürler" diye bağırdı.


MİLLİYET

Geri yollamayın öldürürler


Esad şiddetinden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, "Ülkemizde ölüm kol geziyor. Geri dönemeyiz. Biz de Türkler gibi yaşamak istiyoruz" dediler.


VATAN

Adile'nin bayramı


Türkiye onu 23 Nisan'da Sivas'ta çekilen fotoğraflarla tanıdı. Babaannesiyle çöp topluyordu. Bunu görenler Adile'ye yardım yağdırdı. O şimdi bayram yapıyor.



RADİKAL

Ben vazifemi yaptım kardeşim


12 Eylül'ün 'kırbaçlı paşa'sı Haznedaroğlu 23 yıllık sessizliğini bozdu.


AKŞAM

Polizei ile police PKK'lı avında


Avrupa Polis Birliği Europol, 2011 raporunda PKK'nın kanlı eylemler planladığını tespit etti.


SÖZCÜ

'Teknisyen olamaz' dediler ama ÖSYM başkanı oldu!


Demir, profesörlük dosyasındaki 40 eserden 34'ünü doktora çalışmasından 'kes-yapıştır'la üretmiş.


HABERTÜRK

Siyasete paydos rekabet barda


Nişantası'nda yan yana bar açan eski başbakanlar Çiller ve Yılmaz'ın oğulları büyük rekabet içinde.


SABAH

Yüzde 50-50 senaryosu


Ankara sürekli yenilediği Suriye senaryolarında Esad'ın iktidarda kalma olasılığını yüzde 50'ye kadar indirdi.


POSTA

İşte milletin hali


Adana'da bir dolandırıcı gazeteye 'kapıcılar, temizlik elemanları ve şoförler aranıyor' diye ilan verdi. İlana 5 bin kişi başvurdu...


BİRGÜN

işçinin, emekçinin bayramı kutlu olsun


YENİ ŞAFAK

APO'ya peygamber diyenlerle işim olmaz


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muş mitinginde sert açıklamalar yaptı. İsyanlarla kaynayan Ortadoğu ülkelerindeki manzaraların Türkiye'de de yaşanmasını isteyen çevreler bulunduğunu ima eden Erdoğan, Kürt vatandaşların üzerinde oyun oynayanlara da açık bir mesaj gönderdi



ZAMAN

Diziler, reyting için müstehcenliğe sarılıyor


Televizyonların en çok seyredildiği zaman dilimlerini dolduran diziler, eleştirilerin hedefinde. Son dönemde sıklıkla gündeme gelen tecavüz sahneleri, meslek kuruluşlarını ve eleştirmenleri ayağa kaldırdı: "Reyting uğruna ahlaksızlık normalleştiriliyor. Ardından 'o sahne gerçek oldu' haberleri geliyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini