Sayfalar

İzleyiciler

17 Nisan 2011 Pazar

'Mesut sevgilim değil'

İspanya'nın Real Madrid takımında oynayan Mesut Özil'in sevgilisi olduğu öne sürülen İtalyan manken ve oyuncu Aida Yespica, Mesut ile ilişkisi olmadığını söyledi.
 Yespica, Alman ''Bild am Sonntag'' gazetesine yaptığı açıklamada, ''Ortak arkadaşlarımız var. Mesut çekici bir erkek, ama sevgilim değil. Ben Philipp Plein ile birlikteyim'' dedi.
Tanınmış bir Alman dizayner olan Plein da, Mesut ve Yespica ile ilgili dedikoduların kendisini fazlaca rahatsız etmediğini belirterek, ''Güney Avrupa'da dedikoduların biraz daha abartılı olduğu bilmediğim bir şey değil'' şeklinde konuştu.
İspanya basını Mesut'un Yespica ile birlikte olduğunu, hatta bu ikilinin evlenmeyi düşündüğünü yazmıştı.
Yespica, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin kendisini Avrupa Parlamentosu'na sokmaya çalıştığı 2009 yılında bir anda üne kavuşmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini