Sayfalar

İzleyiciler

24 Nisan 2011 Pazar

Macaristan'da Türk dizisi ''Binbir Gece'' büyük ilgi görüyor

Macarlar soluksuz izliyor

Macaristan'da bu ay ortasında gösterime giren Türk dizisi ''Binbir Gece'' büyük ilgi görüyor.
14 Nisan tarihinden bu yana Macaristan'ın en fazla izlenen ikinci televizyon kanalı olan TV2'de gösterime giren yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı Türk dizisi ''Binbir Gece'' yarından itibaren TV2 kanalı tarafından her gün iki bölüm olarak yayınlanmaya başlanacak.

TV2 kanalı yetkilileri Macar medyasına yaptıkları açıklamada, hafta içi her gün yerel saatle 16.20'de yayınlanan dizinin, bundan böyle iki bölüm olarak yayınlanacağını, Macar halkının Türk dizisine gösterdiği ilgi nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi.
Başrollerini Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı Binbir GeceMacaristan'da ''Şehrazat'' ismiyle yayınlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini