Sayfalar

İzleyiciler

11 Nisan 2011 Pazartesi

İzmir Moda Günleri Başlıyor..

İzmir moda günleri

İzmir'deki firmaların özel koleksiyonlarını tanıtacağı 5. İzmir Moda Günleri, 19-20 Nisan'da yapılacak.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Konak Belediyesi, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası ve İzmir Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası katkılarıyla yapılacak organizasyona ilişkin İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası'nda tanıtım toplantısı yapıldı.

Organizasyonu yürüten Rönesans Ajans'ın sahibi Akif Örük, toplantıda, kısıtlı bütçeyle yapılacak etkinlikte Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri ile çeşitli modacıların koleksiyonlarının sergileneceğini, kuaförlerin saç ve makyaj tasarımlarının da sunulacağını söyledi. İzmir'de daha önce moda günlerinde karma defileler yapıldığını ifade eden Örük, bu organizasyonda ise modacıların ve firmaların özel koleksiyonlarını seans seans tanıtacağını kaydetti.
Örük, ekonomik kriz nedeniyle 2 yıl ara verilen etkinliği bu yıl yeniden başlattıklarını, İzmir'i, Paris, Milano gibi moda konusunda önemli bir şehir haline getirmek istediklerini ifade etti. Etkinlikte abiye ağırlıklı olmak üzere 250 civarında koleksiyon sergilenecek. Mischka Club'da 19-20 Nisan'da gerçekleştirilecek etkinlik, modacı Erol Albayrak'ın defilesiyle kapanacak. Toplantıya, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mevlüt Turun ile İzmir Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın da katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini