Sayfalar

İzleyiciler

27 Nisan 2011 Çarşamba

Güncel Gazete Haberleri 28 Nisan 2011

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi bugünkü manşetinde Erdoğan'ın beklenen 'çılgın' projesine yer vererek, projenin 17 yıl önce DSP lideri Bülent Ecevit tarafından açıklandığını yazdı.
CUMHURİYET

Çılgın aşırma


Erdoğan’ın beklenen ‘çılgın’ projesi Ecevit’ten intihal: İstanbul’a kanal


HÜRRİYET

Avrupa Adası



Başbakan Erdoğan İstanbul'un Avrupa yakasını adaya dönüştürecek, "İstanbul'un içinden artık iki deniz geçecek" dediği çılgın projesi 'Kanal İstanbul'u açıkladı.


MİLLİYET

Duble boğaz

'Türkiye'yi duble yollarla donattık diyen Erdoğan, çılgın projesinin Karadeniz'le Marmara'yı birbirine bağlayacak 50 kilometrelik bir kanal olduğunu açıkladı.


VATAN

Dünya'nın beşinci kanalı İstanbul'a


Erdoğan, Çatalca- Silivri arasında olacağı konuşulan Kanal İstanbul'un Marmara'ya açıldığı yere kurulacak şehri de iki hafta içinde açıklayacağını söyledi.


RADİKAL

Gerçekten çılgınmış


Başbakan Erdoğan merakla beklenen 'çılgın proje'sini dün açıkladı. İstanbul'un Avrupa yakasında 45 kilometrelik yeni bir boğaz yapılacak


AKŞAM

Madde 35 yeniden yazılsın


4'üncü yıldönümünde '27 Nisan tarih oldu'diyen Gül'den çağrı


SÖZCÜ

O boğazı bırak bu boğaza bak!

AKP döneminde yüzü gülmeyen memur,işçi, emekli, esnafın derdi Tayyip'in boğazı değil, kendi boğazı.


HABER TÜRK

Ayşe Paşalı nöbeti


Boşandığı eşini 5 yerinden tornavidayla yaralayan adam bırakıldı. Devletin korumadığı kadını ailesi nöbetle koruyor


SABAH

Büyük ülkenin büyük projesi


Başbakan Erdoğan "Kanalistanbul" adını verdiği çılgın projesini açıkladı: Marmara ile Karadeniz arasına 50 km'lik yeni bir boğaz


POSTA

'Çılgın Proje' tanıdık

Başbakan Erdoğan çılgın projesini açıkladı: Silivri ile Çatalca arasında Marmara ve Karadeniz'i birleştirecek 50 kilometrelik kanal. Bu projeyi ilk kez 1994'te belediye seçimleri sırasında dönemin DSP Genel Başkanı merhum Ecevit açıklamıştı.


BİRGÜN

'Çılgınlığı' bırak yoksulluğa bak!

Türkiye'de yaşanan gerçek sorunları görmezden gelmeyi adet edinen Başbakan Erdoğan'ın yeni 'çılgınlığı', İstanbul üzerine kâbus gibi çökecek yeni bir seçim rantı projesi: Yeni boğaz


YENİ ŞAFAK

Muhteşem by-pass


Kanuni Sultan Süleyman'ın yüzyıllar önce hayal ettiği "Muhteşem" projeyi hayata geçirmek Başbakan Erdoğan'a nasip oldu.


ZAMAN

Başbakan, 'Çılgın Proje'sini açıkladı: Boğaza kardeş geliyor.


'Kanal İstanbul' adı verilen proje ile İstanbul'a ikinci bir boğaz daha açılacak.Mevcut Boğaziçi tanker trafiği bu kanala yönlendirilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini