Sayfalar

İzleyiciler

16 Nisan 2011 Cumartesi

Galliano, Galliano'yu kovdu

Galliano, Galliano'yu kovdu

Sarf ettiği Yahudi karşıtı sözler yüzünden ünlü modaevi Dior'daki işinden olan modacı John Galliano yine kovuldu. Hem de bu kez kendi adını taşıyan moda evinden.
İngiliz modacı John Galliano, yaklaşık bir ay önce sarf ettiği ''Hitleri Seviyorum'' sözleri yüzünden yıllardır birlikte çalıştığı Dior'dan kovulmuştu. Sıradışı modacıya bir darbe de kendi adını taşıyan 'John Galliano' markasından geldi. Yüzde 92'si Dior'un kontrolünde olan John Galliano markası, modacının görevine son verme kararı aldı.


Ntv'nin haberine göre, moda dünyasında çok ses getiren bu hamle, Dior'un markayı satma niyetinde olduğu söylentilerine yol açtı. John Galliano, Paris'te Yahudi bir çiftle kavga sırasında yahudi karşıtı sözler sarf ettiği için gözaltına alınmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini