Sayfalar

İzleyiciler

25 Mart 2011 Cuma

Tatlıses'in saldırıdan sonraki ilk fotoğrafı

Günlerdir hastanede tedavi altında bulunan İbrahim Tatlıses’i Başbakan Erdoğan ziyaret etti. Erdoğan Tatlıses'ten adaylık müracaatı aldı, sanatçının ilk fotoğrafını da Anadolu Ajansı geçti. Tatlıses'in aday adaylığı belgeleri Başbakanlık'a gönderildi.



İki hafta önce İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in bugünkü ziyaretçisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dı.Tatlıses'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Başbakan Erdoğan, sanatçıyla fotoğraf çektirdi.
Anadolu Ajansı'nın servise koyduğu kareler, Tatlıses'in saldırıdan sonraki ilk fotoğrafları özelliğini taşıyor.


Başbakan'la el sıkışan Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor.Başının sağ tarafına aldığı yaradan dolayı ünlü türkücünün sağ tarafı bandajlı.
Sağ elini oynatabilen Tatlıses'in doktoru da hemen yanında yer alıyor.
59 yaşındaki Tatlıses'in ameliyat bölgesindeki sadelik dikkat çekiyor. Başından silahla vurulan sanatçıya ağır bir bandaj yerine sade bir bandaj takılmış.
Fotoğraflarda traş olduğu görülen İbrahim Tatlıses'in biraz yorgun olduğu da göze çarpıyor.
Yaklaşık 20 dakika süren hastane ziyaretinin ardından Başbakan Erdoğan kameraların karşısına geçti.
Kısa bir açıklama yapan Başbakan, şunları söyledi:
''İbrahim beyi, doğrusu çok çok iyi gördüm. İyi bir muhabbetimiz oldu. Yarın Adana'ya gideceğimi söyleyince Adana konuşmamı da istedi. Bugün de zaten bulunduğu yoğun bakımdan bir üst odaya geçecek. Bu da tabii doktorlarımızın, daha iyiye gittiği tespitiyle yukarıdaki odaya çıkarmaları anlamına geliyor. Dolayısıyla, öyle zannediyorum ki çok kısa bir süre içerisinde de her halde fizyoterapi tedavileri de netice verecek. Zaten sağ tarafında herhangi bir şey yok. Birazcık solda var. Bunu da aşacağı kanaatindeyim. Yani konuşmasında, şunda, bunda filan herhangi bir şey yok. Ben, hafızasını gayet iyi gördüm.''

Erdoğan, gazetecilerin ''Neler konuştunuz?'' sorusu üzerine, ''İşte diyorum ya aramızdaki muhabbeti...'' diye yanıtladı.
Başbakan Erdoğan, ''İbrahim Tatlıses'in AK Parti'den aday gösterecek misiniz?'' sorusunu ise ''Ben şimdi müracaatını aldım'' diye yanıtladı.
Gazetecilerin ''Adayınız olacak diyebilir miyiz'' sorusu üzerine de Erdoğan, ''Müracaatını aldım'' sözünü tekrarladı.
TATLISES'İN BELGELERİ BAŞBAKANLIK'TA
Ziyaretin üstünden saatler geçmişti ki İbrahim Tatlıses'in AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusu kesinleşti.
Tatlıses'in aday adaylığı belgeleri Başbakanlık'a gönderildi. Ünlü türkücü İstanbul 3. bölgeden milletvekili olmak için yarışacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini