Sayfalar

İzleyiciler

19 Mart 2011 Cumartesi

Tatlıses'in sağlık durumu iyiye gidiyor

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve hastanelerinde tedavi gören sanatçı İbrahim Tatlıses'in daha kolay iletişim kurabilir durumda olduğunun görüldüğünü belirtti.


Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, sabah sağlık ekibi tarafından Tatlıses'in muayenesinin yapıldığını ifade ederek, ''Tatlıses'in daha kolay iletişim kurabilir durumda olduğu görüldü. Başlangıçtan bu yana dikkatle izlenen kafa içi basınç ve beyin elektriksel aktivitesinde olumsuz bir değişim gözlenmemektedir. Tatlıses'in fizik tedavi uygulamaları devam etmektedir'' ifadelerini kullandı.
Tatlıses'in gece boyunca
yapılan izleniminde de bir sorunun saptanmadığını kaydeden Çuhadaroğlu, hastane yönetimi ve ailenin kararıyla başlangıçtan bu yana hastanede kalan aile fertlerinin sabah itibariyle evlerine döndüğünü belirtti.
Çuhadaroğlu, ziyaret kısıtlaması devam ettiği sürece, aile fertleri ve sevenlerinin hastane yönetimi tarafından düzenli olarak bilgilendirileceğini bildirdi.
Öte yandan; Tatlıses'in ağır yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının gerçekleştirildiği otomobili kullandığı ileri sürülen şüphelinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. İsmi açıklanmayan ve Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen şüphelinin ifadesi alınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini