Sayfalar

İzleyiciler

20 Mart 2011 Pazar

Nevruz kutlamaları izinsiz gösterilerle başladı

Nevruz kutlamaları izinsiz gösterilerle başladı

İstanbul'un bazı ilçelerinde Nevruz kutlamalarının ardından izinsiz gösteriler düzenlendi.
Alınan bilgiye göre, Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde akşam saatlerinde vatandaşlar Nevruz dolayısıyla ateş yakıp halay çekti. Kutlamadan sonra yasa dışı bir grup, çöp konteynerini devirerek ateşe verdi. Slogan atan gruptakiler, polis ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine dağılarak ara sokaklara kaçtı.

Gaziosmanpaşa Dörtyol Heykel Parkı, Esenyurt Kıraç Mehterçeşme Mahallesi ile Atatürk Mahallesinde de yüzleri maskeli gruplar, Nevruz kutlamalarını bahane ederek, izinsiz gösteri yaptı. Çevreye molotofkokteyli atan göstericiler, polis ekiplerinin sevk edilmesinin ardından kaçarak uzaklaştı. Bahçelievler Yenibosna Cemevi yakınlarında izinsiz gösteri yapan bir grup da polislerin gelmesinin ardından dağıldı.
Öte yandan, Eyüp Alibeyköy Veysel Karani Camisi yanındaki boş alanda Nevruz ateşi yakıp halay çeken bir grup, terör örgütü lehine slogan attı. Polis izinsiz gösteri dolayısıyla önlem alırken, gruptakiler bir süre sonra eyleme son verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini