Sayfalar

İzleyiciler

31 Mart 2011 Perşembe

'İmamın Ordusu' kitabı internette

İşte o kitap

Ergenekon Davası kapsamında tutuklanan gazeteci Ahmet Şık'ın daha basılmadan toplatılan kitabı 'İmamın Ordusu' internette paylaşıldı.
Ahmet Şık'ın, taslağı polis tarafından toplatılan kitabı olduğu iddia edilen 'İmamın Ordusu' Twitter'da paylaşıldı. Ahmet Şık’ın yazdığı ancak henüz basılmayan kitabı 'İmam’ın Ordusu' ile ilgili olarak polis Radikal Gazetesi'ni aramış ve Ertuğrul Mavioğlu'nun bilgisayarındaki kitap taslağını almıştı.


Uzun zamandır tartışılan 'İmamın Ordusu' olduğu iddia edilen kitap taslağı Twitter'dan paylaşıldı.

298 sayfa olan taslağın ilk sayfasında Şık'ın tutuklanırken söylediği 'Dokunan Yanar' sözleri başlık olarak yer alıyor.
Aydın Engin kitabı doğruladı
Kitabın taslağını polis tarafından el konulmadan önce okuyan Aydın Engin, internette paylaşılan kopyayı inceledi. Ve kopyanın gerçek olduğunu ntvmsnbc'ye açıkladı.

Cumhurbaşkanı Gül, Ahmet Şık'ın kitabının toplatılmasının yersiz olduğunu söylemiş ve bu gelişmenin satışlarını artıracağını dile getirmişti.

Twitter'da ilk paylaşılan taslağa ulaşılıyordu. Link 10 dakika içerisinde ulaşılmaz hale geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini