Sayfalar

İzleyiciler

22 Mart 2011 Salı

İbrahim Tatlıses'e müzikli tedavi uygulanıyor

Tatlıses'e müzikli tedavi

Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in doktorları tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, Tatlıses'e yoğun bakımdan sonraki normal sürece adaptasyonunu kolaylaştırmak için müzik dinletildiği belirtildi.
Acıbadem Maslak Hastanesi Başhehimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, 14 Mart 2011 Pazartesi gününden beri yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, şunları kaydetti:
"Sanatçı İbrahim Tatlıses'in yaralanmasının ve ameliyatının ardından yoğun bakım servisinde tedavisi sürmektedir. Tedavisini sürdüren ekip lideri Prof. Dr. İlhan Elmacı'nin verdiği bilgiye göre, hastanın durumu olumlu bir şekilde ilerlemektedir. Sayın Tatlıses her geçen gün olumlu gelişmeler göstermektedir.
Bugün yapılan kontrollerde ve EEG çekiminde, sürecin iyi yönde gittiği izlenmektedir. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren sayın Tatlıses'e, dün itibariyle, yoğun bakımdan sonraki normal sürece adaptasyonunu kolaylaştırmak için müzik dinletilmeye başlanmıştır"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini