Sayfalar

İzleyiciler

19 Mart 2011 Cumartesi

Gazetelerde Bugün

CHP'nin gençlik ve eğitim politikası: Her öğrenciye burs. Üniversite sınavı, YÖK ve harç kalkacak... Cumhuriyet, CHP'nin projelerini manşetten 'Bir paket daha' başlığıyla duyuruyor.
CUMHURİYET

Bir paket daha

“Aile sigortası”, “sivil toplum” ve “bedelli” projeleri kamuoyunda yankı uyandıran CHP, eğitim ve gençlik paketine de son şeklini veriyor. Üniversiteye geçişte okul başarısı dikkate alınacak. 18 yaşını bitirinceye kadar tüm çocuklar zorunlu eğitim kapsamında olacak. Öğrenimini sürdüremeyen tarlada çalışan gençlerin sosyal güvence sistemine dahil edilmesi için sertifikalı sistem getirilecek. Öğrencilerin protesto özgürlüğü olacak.



HÜRRİYET

Pazarlık yok


BM, Libya'yı uçuşa yasak bölge ilan edince Kaddafi "Tek yanlı ateşkes ilan ediyorum" açıklaması yaptı.


MİLLİYET

Türkler gelsin



İsyanın ilk günlerinde "Libya'yı Türklere bırakmayacağız" diyen Kaddafi ailesi, şimdi 'Türkiye ateşkes için gözlemci olsun' diyor.


VATAN

İki yüzlü batı


Batı ülkeleri, düne kadar Kaddafi'nin insanlık dışı tüm eylemlerini petrol gücü nedeniyle görmezden geldi.


RADİKAL

Nükleer için referandum yok


Erdoğan'ın bedelli için önerdiği referandumu, muhalefet nükleer için istedi. Yanıt, Enerji Bakanı'ndan geldi: Enerji ihtiyacımız çok, referanduma gerek yok.


AKŞAM

Nevruz öncesi kaos tuzağ
ı

Tatlıses saldırısında PKK parmağı. Olayda KCK izleri bulundu. 8 PKK'lı gözaltında.


SÖZCÜ

Tayyip'i kızdıran vaatler


Kılıçdaroğlu halkın nabzını tutuyor, sorunlara çözüm sunuyor. Başbakan ve diğer AKP'liler saldırıyor.


HABERTÜRK

Hırsız kim oylaması


İlköğretim okulunda öğretmen, silgiler kayıp diye 'hırsız kim?' anketi yaptırdı.



POSTA

Arena'da kral Fener


Türk Telekom Arena'daki düellodan Fenerbahçe zaferle çıktı.


BİRGÜN

Basın özgürlüğü yoktu özel hayat da kalmadı


Gazeteciler, açılan davalardan kurtarmak gerekçesiyle AKP'nin hazırladığı yeni anayasa teklifi, basın özgürlüğünün olmadığı Türkiye'de özel hayatı da rafa kaldırıyor.



YENİ ŞAFAK

BM bastırda Kadadfi pes etti

BM Güvenlik Konseyi'nin Libya'ya askeri müdahaleye yeşil ışık yakması, halkın üzerine ağır silahlarla saldıran Kadadfi'yi durdurmaya yetti.


ZAMAN

Kaddafi için geri sayım

BM Güvenlik Konseyi'nin aldığı 'askerî müdahale' kararından sonra Kaddafi 'acil ateşkes' ilan etti. Libya yönetimi, ateşkesin uygulanması için Türkiye'den arabulucu olmasını istedi. Önceki gün radyodan Bingazi halkını tehdit eden Kaddafi'nin bu kararı, ayakta kalabilmek için son hamle olarak değerlendiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini