Sayfalar

İzleyiciler

16 Mart 2011 Çarşamba

Chan-wook Park'ın gizemli filmi 'Stoker'

Gizem dolu Colin Firth

Colin Firth'ün Oscar sonrası ilk projesi Chan-wook Park'ın gizemli filmi 'Stoker' oldu. Nicole Kidman'ın da yer aldığı filmde Firth, uzaklardan gelen gizemli amcayı canlandıracak.
Bu senenin Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Colin Firth, Güney Koreli yönetmen Chan-wook Park'ın ABD'de çekeceği ilk İngilizce film 'Stoker'ın kadrosuna katıldı. Mia Waskiowska ve Nicole Kidman'ın da kadroda yer aldığı film önümüzdeki dönemin en fazla merak edilen filmlerinden biri olarak görülüyor.


Ntv'nin haberine göre, babasının ölümünden sonra aileye uzak gizemli amcasının geri dönmesinin ardından aralarında tuhaf bir yakınlaşmanın başladığı genç bir kızın öyküsünü anlatacak olan 'Stoker'da Waskiowska'nın genç kızı, Kidman'ın anneyi oynayacağı filmde, Firth'ün de gizemli amcaya hayat vereceği belirtiliyor.

Son yılların en yetenekli isimleri arasında gösterilen Chan-wook Park 'İntikam Üçlemesi'yle tanınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini