Sayfalar

İzleyiciler

18 Mart 2011 Cuma

19 Mart'ta "Süper Ay" neler getirecek?

Güneş'in Koç burcu girişinde olduğu 21 Mart'tan hemen iki gün önceki bu dolunay önümüzdeki beş ay boyunca doğadaki yoğun değişimleri tetikleyecek Ay'ın bu hareketi, bilim adamları tarafından 'Süpermonon' olarak adlandırılıyor!
Ay’ın yerkürenin iklim düzeninde bozulmalara, daha büyük gelgitlere neden olabileceği iddia ediyorlar. Yeni ay dediğimiz, Güneşin Ay ile kavuşum dansı ve bu göksel oluşumdan 14 gün sonra dolunayı oluşturan gökyüzünde Güneş ile Ay’ın karşıt pozisyonu önemlidir. Dolunay dönemlerinde ay dünyaya en yakın konumuna gelir.
Bazen ne kadar büyük doğduğunu hepimiz görmüşüzdür Bu etki dünya üzerinde çok büyük gelgit hareketlerine sebebiyet verir. Kadınlar dâhil pek çok dişi yumurtlama veya da yumurtayı atma dönemine girer. Dolunayların oluştuğu bazı burçların döngülerinde tüm dünyadaki canlılarda yumurtlamalar hızlanır. Bazılarında ise hızla azalır Başak-Balık burç aksı üzerinde meydana gelecek Bu dolunayın ana etkisinin bazı burçların kişisel horoskoplarda sosyal gerginlik, çeşitli tuhaflıklar, beklenmedik haberlerin gelmesi, ağır hastalıklarda artış, kalp krizleri ve cezaevi olayları olabileceğini unutmayalım(olmamasını dilerim).

Bazılarınız bu dolunaydan daha fazla etkileneceksiniz. Özellikle 29 Ocak’tan 14 Şubat’ olmak üzere 30 -31 Ocak, 1 ve 2 günleri doğanlar, Aslan ve Kova burcu etkileri olanlar ve Boğa ile Akrep burcunun özelliklerini gösterenler, 27 Ocak ve 5 Şubat arası ile 27 Temmuz - 6 Ağustos arası günlerinde doğmuş olanlar bu dolunaydan daha da yoğun etkilenecekler. Unutmayın bu etkiler dolunay günü itibari ile en az 1 ay içinde karşımıza çıkabilir. Ne yapabiliriz? Bugün her anlamda ilişkilerimizde ve iletişimimizde problemler daha fazla görünür hale gelebilir çünkü negatif bakış açımızla bunu biz körüklemiş olacağız Bu transit sırasında ayrılıklar oluşabilir, çünkü ilişkimizin bizi tatmin etmediği fikirler hâkim olacak. Çok ciddi ve sıkı değişimler yaşanabilir Böyle olumsuzluklara odaklanmak yerine, ilişkilerimizde neyin, nerde yanlış olduğunu görmeli ve düzeltmek için olumlu duygularla harekete geçmeliyiz. Her ne yaparsak yapalım, değişmeyen bazı etkiler altında kalıyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini