Sayfalar

İzleyiciler

19 Şubat 2011 Cumartesi

Şiddetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji'den şiddetli rüzgar uyarısı

Konya, Karaman ve Niğde'de, rüzgarın saatte 35-45, zaman zaman da 55-65 kilometre hızla eserek etkili olmasının beklendiği bildirildi.
Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün Konya, Karaman ve Niğde'de rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvetle saatte 35-45, zaman zaman da kuvvetli 55-65 kilometre hızla esmesinin beklendiği belirtildi.
Rüzgarla birlikte öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağmurun da beklendiği ifade edilen açıklamada, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleriyle rüzgarın oluşturabileceği diğer olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini