Sayfalar

İzleyiciler

5 Şubat 2011 Cumartesi

Havalar ısınacak

Meteoroloji, tüm yurdu etkisi altına alan dondurucu soğukların ardından bugün hava sıcaklığının Türkiye genelinde 1 ila 3 derece artacağını açıkladı.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinde Muğla, Antalya ve Artvin çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; yağmur ve sağanak, Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Trakya ile kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı ise ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı, Ege ile ilk saatler Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

Meteoroloji, Trakya ile iç ve doğu bölgelerde gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte lokal olarak sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksama vs.) dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini