Sayfalar

İzleyiciler

14 Şubat 2011 Pazartesi

Günün Gazete Haberleri

Gazetelerde Bugün

Muhalif yayınlarıyla tanınan Odatv'ye yapılan Ergenekon baskını'nı Cumhuriyet "Demokrasi ilerliyor!" başlığıyla duyurdu.
CUMHURİYET

Demokrasi ilerliyor!

Odatv haber sitesinin İstanbul’daki binasına ve yazarlarının evlerine, “Ergenekon aramalarıyla ilgili video” görüntülerinin yayımlanmasının ardından operasyon düzenlendi. Savcı Öz’ün talimatıyla gerçekleştirilen aramalara gerekçe olarak “Ergenekon üyeliği ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçu” gösterildi. Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan ve Ayhan Bozkurt’la birlikte gözaltına alınan gazeteci yazar Soner Yalçın “Bedel ödenecekse ödemeye hazırız” dedi.



HÜRRİYET

Uykularım kaçıyor


Hilmi Özkök, Balyoz tutuklamalarından sonra Hürriyet'e konuştu.


MİLLİYET

Savunma yapmayız


Tutuklanmalarına itiraz edeceklerini belirten Çetin Doğan kabul edilmezse artık savunma yapmayacaklarını söyledi.


VATAN

Gül'den İran'a uyarı: Öldürme


Sor bir yılda sınırı geçen 20'den fazla Türk'ün 'kaçakçı' diye İranlı askerler tarafından öldürülmesini gündeme getiren Gül, Ahmedinejad'dan 'güvenlik makamlarını uyarmasını' istedi.


RADİKAL

Yıllarca uyudular


Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'tan yargıya sert eleştiri: Yüksek yargı bugüne dek uyumaktan başka bir şey yapmadı.



AKŞAM

Tahiti'den ithal anadil klavuzu


MGK 'anadil nerelerde kullanılabilir' diye sordu.



SÖZCÜ

Wikileaks Türkiye belgelerini onayladı!


Soner Yalçın gizli bilgileri, hem "odatv" adlı sitesinde hem de kitabında açıklayacaktı.



HABERTÜRK

Ersever'i soracaklar


Ergenekon Savcısı'nın 2 yıldır takip ettirdiği Hürriyet gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın evi ve iş yeri arandı. Lalçın, Binbaşı Cem Ersever hakkında da sorgulanacak.



SABAH

Türkiye böyle dava görmedi


Hollanda'da eşcinsel evlilik yapıp boşanmış biri Türk iki kadın, çocukların velayeti için mahkemelik oldu.


BİRGÜN
Şimdi sıra kimde?

"Bu görüntüler Ergenekon Davası'nın kaderini değiştirecek" başlığıyla bir video yayıınlayan Odatv, bir gün sonra Ergenekon kapsamında operasyona uğradı.


POSTA
Uyanamadılar

13 yaşındaki Cansel ile kardeşi 10 yaşındaki Keziban dün yarı yıl tatili sonrası okullarına gidecekti. Anneleri iki kardeşe banyo yaptırdı. Üşüyüp hasta olmasınlar diye de kızlarının yattığı odanın sobasını doldurdu. Uyuya kalan iki kardeşi sobadan sızan gaz öldürdü.


YENİ ŞAFAK

Bu belgeler lafla çürümez


Balyoz davasında mahkemenin 163 sanık hakkında tutuklama kararı vermesi, delilleri sulandırma çabalarını bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Daha önce delilleri polisin hazırladığını ileri süren Org. Çetin Doğan, bu kez suçu uzman çavuşlara attı. Gölcük'teki belgeleri uzman çavuşların hazırlayıp gömdüğünü iddia eden Doğan delilleri çürük ilan etti.


ZAMAN

İkinci reform paketi hazır yargıdan görüş bekleniyor


Yüksek yargı reformunu hayata geçiren Adalet Bakanlığı, şimdi adliyelerdeki dosya sayısını azaltmaya çalışıyor. Kanun taslağını tamamlayan Bakanlık, yargı organları, barolar ve hukuk fakültelerinden görüş istedi. Öğrenci disiplin işlemlerinden vakıf mallarına, asker kaçağı cezalarından toplu taşımaya kadar pek çok konuyu kapsayan düzenleme, yüz binlerce davanın mahkemelere gitmeden çözülmesini sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini