Sayfalar

İzleyiciler

25 Şubat 2011 Cuma

Erkin Koray, başkentlilere unutulmaz bir gece yaşattı

Türk rock müziğinin "Baba" lakaplı sanatçısı Erkin Koray, verdiği konserle başkentli sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Çok sayıda müziksever ilgi gösterince, konserin yapıldığı IF Performance Hall'de büyük bir yoğunluk yaşandı. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Erkin Koray, seyircilerin de birçoğuna eşlik ettiği 20'ye yakın şarkı seslendirdi. Usta müzisyen, konserine "İlahi Morluk" şarkısı ile başladı.
''Fesüphanalah'', ''Arap Saçı'', ''Esterabim'', ''Kızları da Alın Askere'' gibi unutulmaz eserlerinin yanı sıra ''Calypso Kralı'' olarak da tanınan Harry Belafonte'nin ünlü şarkısı ''Banana Boat'' ile de sevenlerini coşturan Koray, sahnede bir buçuk saat kaldı.
Koray'a, bas gitarda Ahmet Güvenç, klavye ve geri vokalde Bülent Güven ile davulda Alper Tema eşlik etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini