Sayfalar

İzleyiciler

25 Ocak 2011 Salı

Ve İnönü yıkılıyor!

Beşiktaş'ın Yeni İnönü Stadı projesi için beklenen iznin çıktığı ve mayıs ayında ilk kazmanın vurularak çalışmaların başlanacağı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü'nün uzun süredir stat projesiyle ilgili beklediği karar, İstanbul 3 Nolu Kültür ve Tabiatı Koruma Kurulundan çıktı.

Siyah-beyazlı kulübün stat ile ilgili imar planları konusu, İstanbul 3 Nolu Kültür ve Tabiatı Koruma Kurulunun bugünkü toplantısında görüşüldü. Görüşmeler sonucunda Beşiktaş Kulübünün Fiyapı İnönü Stadı konusundaki imar planlarının kurul tarafından onaylandığı öğrenildi.

Uzun süredir gerekli onayları bekleyen siyah-beyazlı kulübün, bu kararın çıkmasının ardından stadın yıkılıp yeniden yapımı konusunda büyük bir aşamayı aştığı bildirildi.
Beşiktaş Kulübü, beklediği kararın çıkmasından sonra mayıs ayında stadı yıkarak yeniden yapmayı planlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini