Sayfalar

İzleyiciler

19 Ocak 2011 Çarşamba

G.Saray tribünleri bölündü!

Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşanan protestoların ardından Galatasaray yönetiminde ve tribünlerinde sular durulmuyor. Galatasaray tribünlerinin en etkili taraftar grubu ultrAslan'dan ayrılıklar yaşanıyor ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a 'gerekli cevabın verilmediğini' belirten taraftarlar tepkilerini sürdürüyor. Taraftar sitesi GSCimbom ise 'bayraklı protesto' başlattı.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşanan ıslıklı protestonun yankıları sürerken Galatasaraylı taraftarlar tepkilerini bayraklarla göstermeye hazırlanıyor.


TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın sözlerine ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın "Galatasaraylılığımı askıya alıyorum" sözlerine tepki gösteren Galatasaraylılar, "Galatasaraylılığını askıya alanları balkona, pencereye, duvarlara bayrak asarak" protesto ediyorlar.

Ultraslan'dan ayrılıklar yaşanıyor
Protestoların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dileyen ultrAslan da ise çözülme yaşanıyor. Gruba bağlı uA-Karşı, uA-Hell, uA-SultanS, uA-Parçalı tribün faliyetlerine son verdiklerini açıkladı. Üniversiteli Galatasaraylıların oluşumu ultrAslan UNI'ye bağlı Bahçeşehir Üniversiteli Aslanlar ve uA-18 Mart Üniversitesi de UNI oluşumundan ayrıldıklarını duyurdular.

Sarı kırmızılı tribünlerin etkili grubu ultrAslan'a en sert tepki ise Ölümüne grubundan geldi. Grup sözcüsü yaptığı açıklamada "Ya biat kültürüne ayak uyduran ultrAslan gibi davranacağız ya da bu işi bırakacağız" dedi.

Güney tribünde protesto hazırlığı
Türk Telekom Arena'nın güney tribününde ise protesto hazırlığı yapılıyor. Adnan Polat'ın TOKİ Başkanı Bayraktar'ın sözlerine gerekli tepkiyi vermediğini belirten taraftarlar protestoya hazırlanıyor. Taraftarlar kurdukları internet sitesinde ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto etmenin meşru ve demokratik hakları olduğunu belirterek Başkan Polat'ın 'Galatasaraylı değiller, Arena'ya giremeyecekler' sözlerine çok sert tepki gösterdiler.



Muhteşem şovla 'Merhaba'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini