Sayfalar

İzleyiciler

27 Eylül 2010 Pazartesi

Yapı Kredi Yayınları e-kitap projesine dâhil olan kitaplar

Yapı Kredi Yayınları e-kitapta

e-kitap projesine dâhil olan Yapı Kredi Yayınları, aralarında Yaşar Kemal, Behçet Necatigil, İlhan Berk'in de bulunduğu pek çok yazarın kitaplarını okura sunuyor.
Kitapseverler, 28 Eylül Salı gününden itibaren Yapı Kredi Yayınları kitaplarını e-kitap olarak okuyabilecekler.
idefix.com sitesinde başlatılan ve kitapları elektronik ortamda okuma imkânı veren e-kitap projesine katılan Yapı Kredi Yayınları, ilk etapta 70’i aşkın, romandan şiire, sanattan anıya, tarihten felsefeye kadar türünün en iyi örneklerini okura sunuyor. e-kitaplar; bilgisayar, cep telefonu ya da e-kitap için üretilen cihazlar ile okunabilecek.


Bu kitaplar arasında,Yaşar Kemal’in, röportaj türünün en iyi örneklerinden “Bu Diyar Baştan Başa” serisindeki “Nuhun Gemisi,” “Yanan Ormanlarda Elli Gün”, “Peri Bacaları” ve “Bir Bulut Kaynıyor” adlı kitapları, listenin başında yer alıyor.

Türk şiirinin önde gelen şairlerinden; Oktay Rifat, Behçet Necatigil, İlhan Berk, Edip Cansever, Metin Eloğlu, Lale Müldür, Samih Rifat ve Asaf Halet Çelebi, Nezihe Meriç, Selçuk Baran, Tarık Dursun K. ve Kâmuran Şipal gibi yazarların kitapları, genç yazarların eserleri, yakın tarihimize ışık tutan kitaplar listede önemli bir yer tutuyor.

YKY her ay yeni eserleri okura sunmayı hedefleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini