Sayfalar

İzleyiciler

9 Eylül 2010 Perşembe

Şeker Bayramı başladı

Şeker Bayramı başladı. Üç gün sürecek Şeker Bayramı'nın ilk günü Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı, diğer yerler açık ve az bulutlu geçecek.
Üç gün sürecek Şeker Bayramı başladı. Bayram namazı, ilk olarak Iğdır'da saat 06.19'da, son Bayram namazı ise 07.30'da Çanakkale'de kılındı. Namaz, Ankara'da 07.04'te, İstanbul'da 07.19'da, İzmir'de ise 07.27'de kılındı.

Otobüs ücretleri


Şeker Bayramı nedeniyle İstanbul'da toplu taşıma ücretleri yarı yarıya indirimli, Ankara'da ise EGO otobüsleri ücretsiz olarak hizmet verecek. Adana, Mersin ve Diyarbakır'da da bayram süresince otobüsler ücretsiz çalışacak. Bayram trafiğinin önüne geçilmek için ise, büyük kentlerde yoğunluk yaşanması beklenen noktalarda alınan önlemler arttırılacak. Bayram süresince, belediyeler yurttaşların su, doğalgaz ihtiyaçlarını kesintisiz sağlamak için gerekli tedbirleri alırken, mezarlıklara ulaşım kolaylığı da sağlanıyor. Öte yandan 12 Eylül 2010 Pazar günü saat 24.00'a kadar da otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişlerden ücretsiz yararlanılacak.

Havadurumu

Şeker Bayramı'nda hava genel olarak açık ve güneşli olacak. Bununla birlikte bazı yöre ve merkezlerimizde yağış görülecek. Bugün, Doğu Karadeniz kıyıları (Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin) ile Ardahan çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı, diğer yerler açık ve az bulutlu geçecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini