Sayfalar

İzleyiciler

15 Eylül 2010 Çarşamba

'Mar' beyazperde için gün sayıyor

''Mar'' filminin yönetmeni Caner Erzincan, önümüzdeki yıl Cannes, Berlin, Altın Portakal, Altın Koza Film Festivalleri başta olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok prestijli festivallerde yarışmak istediklerini söyledi.
Begüm Kütük, Volga Sorgu, Güray Kip, Yılmaz Şerif ve Mahmut Gökgöz gibi oyuncuların yer aldığı ''Mar'' adlı uzun metrajlı filmin Konya ve Karaman'daki çekimleri tamamlandı.
Yönetmen Caner Erzincan, Selçuk Üniversitesi ve sponsorların desteğiyle çekilen filmde, üniversitenin Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğünden de altyapı desteği aldıklarını belirtti.

Filmin yapımcılığını Yeniden Film'in üstlendiğini dile getiren Erzincan, şu bilgiyi verdi:
''Önümüzdeki yıl Cannes, Berlin, Altın Portakal, Altın Koza Film Festivalleri başta olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok prestijli festivallerde yarışmak istiyoruz. İnsanın içine işleyen duygusal bir hikayenin anlatıldığı film ile hayalimi gerçekleştirdiğimi söyleyebilirim. Oldukça iddialı olduğumuz projede, gerek Konya gerekse Karaman'da bizlere her türlü desteği veren Selçuk Üniversitesi başta olmak üzere tüm sponsor firmalara, belediye başkanlarına ve yöre halkına teşekkür ederiz.''
Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi mezunu genç yönetmen Caner Erzincan'ın bilgi birikimi ve yeteneğine çok güvendiklerini ifade eden SÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan da başarılı ve iddialı olan yapımın ulusal ve uluslararası yarışmalarda Konya'ya ve Türkiye'ye ödül getirmesini beklediklerini söyledi.
Bu konuda Erzincan'a güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Okudan, ''Onun yakalayacağı başarı ardından gelen diğer öğrencilerimize de örnek teşkil edecektir. Bunun yanı sıra filmin galasının Konya'da yapılması gündemde. Bu da hem şehrimize hem de üniversitemize çok farklı bir heyecan getirecektir'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini