Sayfalar

İzleyiciler

27 Eylül 2010 Pazartesi

Gazetelerde Bugün

Gazetelerde Bugün

CHP Genel Başkan Yardımcısı Okay'ın, Erdoğan'ın 'Yüzde 42'nin kaygısını anlarım' demesine gösterdiği tepki Cumhuriyet'in mahşetinde yer buldu.
CUMHURİYET

Korku toplumu itirafı


Kaygının kaynağı Başbakan’ın “Hayır oyu veren yüzde 42’nin korku ve kaygılarını gidereceğiz” diyerek yüzde 42’yi “korkutmaya çalıştığını, korku toplumu oluşturduğunu itiraf ettiğini” söyleyen Okay, “Oysa yüzde 42, korku toplumuna direndiği için hayır oyu vermiştir.” dedi. Okay, Erdoğan’ın yüzde 42’yi “şekillendirmek”ten vazgeçmesi gerektiğini belirtti.


HÜRRİYET

Bir haftada çıkarırız


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni anayasanın bu yasama döneminde yapılması konusundaki önerisinde samimi olduğunu yineledi.



MİLLİYET

Tacizde indirime tuhaf açıklama


Çorum'da Ensar Vakfı Başkanı'nın tacizine uğrayan kızın ruh sağlığının bozulduğuna ilişkin Adli Tıp raporu vardı. Mahkeme ise "Ruh sağlığını medyadaki haberler bozmuş olabilir." diyerek düşük ceza verdi.



VATAN

Kritik temas

PKK'nın 'eylemsizlik' sürecini sürekli hale getirmek için temaslar hızlandı. İçişleri Bakanı Beşir Atalay dün sürpriz bir şekilde K.Irak'a giderek Kürt lider Barzani ile görüştü.


RADİKAL

Dersimiz anadil


Kürtçe eğitim talebi 'siyaset'in gölgesinde tartışılırken uzmanlar 'pedagojik' boyuta dikkat çekiyor: Anaokullarından başlamak üzere çift dilli eğitim olabilir. Bunun dünyadaki örnekleri araştırılmalı.



AKŞAM

Nişantaşı da çarşamba gibi bir getto


Başbakan'ın 'Biz bu değiliz' demek için Avrupa'ya fotoğraf albümüyle gittiğini açıklamasının ardından yazar Hilmi Yavuz değişimi değerlendirdi. Yavuz, Çarşamba semtinin 50 yıl önce muhafazakar şimdi ise mutaassıp olduğunu söyledi. Sadece Çarşamba değil, Nişantaşı'nın da bir getto olduğunu savunan Yavuz, 'Kutuplaşma yok farklı yaşam tarzları var' dedi.


SÖZCÜ

Devir AKP devri yiyin beyler yiyin


AKP'li belediye meclis üyesinin 2 oğlu 20 milyonluk ihaleyi aldı.


HABERTÜRK

Samimiyim kuşku duyma


Kılıçdaroğlu, seçimden önce yeni anayasa çağrısı için "samimi değil" diyen Erdoğan'a seslendi: "Korkmasınlar samimiyetimize inansınlar"


SABAH

İşte mayınlı tuzak gerçeği


Hakkâri Geçitli'deki 9 kişinin can verdiği minibüsün, askere ait sivil araç sanılarak hedef alındığı ileri sürüldü. Olaya ilişkin hazırlanan fezlekeye göre, köylüler ölünce PKK olayı üstlenmedi.

POSTA

Beyoğlu'nda esrarengiz ölüm


Lüks apartmanın havalandırma boşluğunda bir genç kız ceseti bulundu. Genç kızın intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.



BİRGÜN

Ücretler geriliyor işçi yoksullaşıyor


Kriz patronlara büyük kar sağlarken, işçinin ücretlerini de geriletti.


YENİŞAFAK

Kandil'den göç zamanı

Türkiye'nin Kürt sorununun çözümü için attığı adımlar, uluslararası konjonktür ve gelişmeler PKK'yı çözülme noktasına getirdi. Örgütün en büyük üssü Kandil boşaltılıyor. Bu kapsamda Bakan Atalay, Barzani ile görüştü. MİT Müsteşarı Fidan da Erbil'e gidecek.


ZAMAN

JİTEM'in kurucusu Emekli Albay Arif Doğan: Ses kayıtları bana ait hâkime her şeyi anlatacağım 


'Ben destek vermesem Eşref Bitlis'i öldüremezlerdi.' dediği belirtilen Ergenekon sanığı Arif Doğan, internet sitelerine düşen ses kaydını doğruladı. Ancak bazı cümlelerin montaj olduğunu ileri sürdü. JİTEM ve Ergenekon konusunda Veli Küçük'ü suçlayan Doğan, örgüt yapılanmasını anlatırken, sağlık sorunlarına dikkat çekti: "Hakimlere yalvarıyorum; ölmeden benim ifademi alın."
27 Eylül 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini