Sayfalar

İzleyiciler

15 Eylül 2010 Çarşamba

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Washington'da 'beyin fırtınası' manşetini kullanırken, Hürriyet ise 'Açılım 12 Erdoğan 63' başlığıyla A&G şirketinin yaptığı anketi okuyucularına duyurdu.

CUMHURİYET

Washington’da ‘beyin fırtınası’


Washington’daki düşünce kuruluşları, Beyaz Saray, ABD Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Ulusal İstihbarat Konseyi’nde düzenlenen toplantılarda Türkiye’nin iç ve dış politikası ayrıntılı bir biçimde ele alınıyor. “Türkiye nereye gidiyor? İran ve İsrail konusunda güvenilir ortak mı?” sorularının yanıtı aranıyor.


HÜRRİYET

Açılım 12 Erdoğan 63


A&G'nin Hürriyet için yaptığı sandık çıkış anketi, Güneydoğu'daki vatandaşlar için Erdoğan faktörünün Kürt açılımından çok daha etkili olduğunu ortaya koydu.


MİLLİYET

Utanç ve gurur


AİHM, göz göre göre gelen Hrant Dink suikastını önlemeyen, ardından da soruşturmayı gerektiği gibi yapmayan Türkiye'yi tazminata mahkûm etti.



VATAN

Keşke bugünü görebilseydi


AİHM, Hrant Dink'in öldürülmesine yol açan yazısında suç unsuru bulmadı ve Türkiye'yi mahkum etti. Rachel Dink, eşinin vurulduğu yerde gözyaşlarına boğuldu: 'Çutag'ım aklandı



RADİKAL

Doğu'nun iki yüzü


Hakkari'de 6 Eylül'de güvenlik güçleriyle çatışmada ölen dokuz PKK'lıdan üçü dün Şırnak'ın İdil ilçesinde yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.


AKŞAM

Boykot mesajdı diyalog sürmeli


PKK'nın 20 Eylül'e kadar silah bırakması, BDP'nin sandık boykotu, Öcalan'la temas tartışmaları... Kritik sürecin eşiğinde, İmralı'daki Abdullah Öcalan Akşam'ın sorularını yanıtladı, üstlenmek istediği rolü ve beklentilerini anlattı.


SÖZCÜ

Tayyip'in creme de la creme'leri


Fransızca bu deyim, "zenginin de zengini" için kullanılıyor AKP de, 8 yıllık iktidarından kendi "elit zenginleri"ni yarattı.


HABERTÜRK

27 Mayıs'ın lideri 42 yıl sonra silindi


1968'den beri "Cemal Gürsel Stadı" olan Erzurum'daki spor tesisinin adı, Kış Olimpiyatları yenilemesi sırasında değiştirildi.


SABAH

Kıskandıran rekor


Batı ekonomilerinin yerlerde süründüğü dönemde Türkiye yüzde 10.3 büyüyerek G-20'nin zirvesine çıktı. Türkiye'nin rekor büyümesi dünyada gıptayla karşılandı.


POSTA

Rezaletin daniskası


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, Samsunspor ile oynadıkları maçın 40'ıncı dakikasında ağabeyi Murat Yeşilova tarafından sahada bıçaklanmıştı. Bu olayın altından skandallar zinciri çıktı.


BİRGÜN

301 Cemil mahkum


Dink davasıyla ilgili Türkiye'yi para cezasına mahkum eden AİHM, 301. madde nedeniyle Hrant'ın hedef gösterildiğini vurguladı. 301. madde Cemil Çiçek'in ısrarıyla korunmuştu.


YENİ ŞAFAK

Kemal Bey'e yaslandı düştü


12 Eylül mağduru ülkücülerin 'evet'ini dışlayarak CHP'nin ulusalcı söylemini tercih eden Bahçeli, sandıkta hezimete uğradı.



ZAMAN

Türk milleti, darbe korkusuna son verdi


Referandumda ileri demokrasiye 'evet' diyen Türkiye'ye, Avrupa Birliği'nden de destek geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini