Sayfalar

İzleyiciler

27 Eylül 2010 Pazartesi

Bir Edebiyat / Sanat Forumu: Gökyüzü Edebiyatı

Hazırlık aşamalarını bir yıldan beri devam ettiren ve 1 Ağustos 2010 tarihinde birinci yaşını dolduran Gökyüzü Edebiyatı, bu tarihten itibaren oldukça zengin verileriyle bir paylaşım forumu.
İstanbul - Kararlı duruşu ve paylaşımlarıyla, toplumun aydın kesimini "hedef kitle" olarak belirleyen Gökyüzü Edebiyatı; yazar, şair ve sanatçı üyelerine özel sayfa sunarak ürünlerinin paylaşılmasını sağlıyor. Zaman zaman radyo yayını da yaparak üyelerine hoş zaman geçirmelerini sağlayan forumun bazı bölümleri şöyle:


* Dünyanın sayılı ressamlarının eserleri başta olmak üzere, yüzlerce ressama ait binlerce resim;
* Edebiyat hakkında yüzlerce araştırma, inceleme ve örnekler;
* Edebiyata ait sözlükler;
* Türkiye'den ve dünyadan yüzlerce önemli şaire ait binlerce örnek;
* Yüzlerce biyografi;
* 3500 kitap tanıtımı;
* Ulusal ve Uluslar arası kişilere ait edebiyat ve sanat üzerine röportajlar;
* Yüzlerce türkü sözü ve hikâyesi;
* Plastik, ritmik ve geleneksel sanat alanlarından binlerce resim ve veri ile, siyaset ve felsefeye ilişkin yine binlerce inceleme, araştırma bulunmaktadır.

"Paylaşımlarımızla zenginleşin, paylaşımlarınızla zenginleştirin!" sloganını şiar edinen Gökyüzü Edebiyatı yayın yönetmenlerinden Onur Çağlar; ticari bir düşüncelerinin olmadığını, tamamen gönüllü paylaşım prensibiyle hareket ettiklerini söyledi. Çağlar, tamamen üyelerine ait eserlerden oluşan ve aylık olarak yayınlanması planlanan "Gökyüzü Edebiyatı" dergisinin de çalışmalarına başladıklarını belirtti.
Gökyüzü paylaşım forumunun web adresi: http:/ /www.gokyuzuedebiyati.org/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini