Sayfalar

İzleyiciler

27 Eylül 2010 Pazartesi

Astroloji > Haftalık Burç Yorumları

Koçlar- Kariyerinizde yeni gelişmelere açık bir dönemdesiniz. Evinizde ise büyük değişimler ve belki de otoriter bir aile büyüğünün baskısı, evlilik, iş ortaklığı ya da ilişkinizde yeni başlangıçlar, sürprizler var. Ancak hepsi birbiriyle çelişecek ve çatışacak. En çok da kişisel hırslarınız, yükselme arzunuz Finansman konusundaki bir tıkanıklığı açacak olan par treniz size koruyucu bir kalkan olabilir Geçmişte yaşadığınız zorlu tecrübelerin bilincinde olarak hesabını kitabınızı iyi yapınız. Ne zamana kadar? 21 Kasım'a kadar aşkta sorunlar olsa dahi çiftler bu dönemde birbirinden kopmakta zorlanabilir. Eğer zoru severim diyorsanız toprak grubu tam size göre. Ne öğrenmeniz gerekiyor? Onu ara sıra peşinizden koşturmak, Rutinden sıkılmanız, sürekli yenilikler yaratarak ilişkiyi sürekli yenilemenize yarayabilir!
Boğalar-Eşiniz, beraber olduğunuz sevgiliniz, iş ortağınız ya da avukat gibi sizi temsil eden bir profesyonel hem sizi destekleyecek hem de bazı konularda köşeye sıkıştıracak. Harcamalarınız ve para konuları yüzünden aranızda büyük bir gerilim olabilir. Yine aynı kişi yurtdışı, medya, mahkeme veya üniversiteyle bağlantılı bir konuda çok başarılı olmanıza yardımcı olacak. Şanslısınız! güç birliği yaptığınızda büyük ölçekte işler başaracaksınız. Aşk da, sizi bu alanlarda bulacak. Güzele düşkün olabilirsiniz Bazılarınız için fantezilerin yoğun şekilde yaşandığı gizli kaçamaklar haftası Ne öğrenmeniz gerekiyor? Cinsellikte hemen ateşleneceğini sanmamalısınız. Aslında Boğalar zekâsı ve mizahi tarafı ile eğlenceli ve kendini aklıyla sevdiren bir partnerdir, ancak romantizmi yakalaması için daha fazla çabaya ihtiyacı olacaktır!
İkizler-. Yaklaşan yeniay uzak bir seyahat, yurtdışı, üniversite, medya bağlantılı alanları ya da bir mahkeme davasını gündeme getirecek ve sonucunda sınırlarınızı aşma ve nefes alma imkânı bulacaksınız. Ancak bir kontrat ya da sözlü anlaşma için elinizden yüklü miktarda para çıkabilir. Kısa seyahatleriniz olumlu ilginç elektrikler alabilirsiniz. Gideceğiniz yerlerde hem aşkta hem de işinizde başarılı olacaksınız.. Yeni başlayan ilişkinizde dönüm noktası olacak bir olay yaşayabilirsiniz. Cuma çocuklarla ilgili konular da sonuçlanabilir. Burcunuzdaki Mars’tan dolayı gelişmeleri lehinize Ne öğrenmeniz gerekiyor? İkizler, maddiyata ve iletişime hava kadar ihtiyaç duyarlar. Pahalı hediyelerinizle çok mutlu olacaktır. Bu ihtiyaçlarını tatmin etmek zorunda olduğunuzu öğrenmeniz gerekiyor!
Yengeçler- Bu hafta İş ortamınızda, çalışma koşullarınızda, proje ve görevlerinizde netlik olacak. Kariyer hedeflerinize hayalperest yaklaşsanız bile, günlük işlerin detaylarında gerçekleri göreceksiniz. Size uygun olmayan bir işte çalışıyorsanız, önümüzdeki birkaç gün veya dönem içinde işi bırakabilirsiniz. Eğer sağlığınızda ihmal ettiğiniz noktalar varsa, hepsi birer birer gündeme gelecek Ancak sadece gerçekçi değil, karamsar da olacaksınız Boşanmak üzere olanlar çiftler kendi aralarında maddi açıdan kıyasıya bir mücadeleye girişebilir yaşanabilecek bir problemin de göstergesi olabilir. Onun için lütfen sakin olun (Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmede dengelenmesi halinde yapıcıdır). Ne öğrenmeniz gerekiyor? Ya birbirinizi tamamlayacaksınız ya da kısa sürede ilişkinizi bitireceksiniz!
Aslanlar- Venüs gezegeni, aşk hayatınızla ilgili konularda derinliğin, yoğunluğun, tutkunun, istekliliğin göstergesi olarak ön plana çıkıyor. Bazı burçlar için zorlayıcı yanları olan bu enerji, sizler açısından şanslı bir dönemin işareti. Çünkü ruhunuzla birebir örtüşen bu yansıma, ilişkilerinizdeki dönüşüm ve yenilenmenin de işareti. Amacınız iş hayatında iyi bir adım atmak ve bunu çok iyi başarmaktı sz bunu başardınız ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalıştınız ve ben buradayım diyecek kadar da kendinize güvendiniz! Karizmanız fazlasıyla yükselmiş durumda ve gözlerin üzerinize çevrilmesini sağlıyor. Sevdiğiniz insanı kıskanmak, gizemli olan her şeyin peşinden koşmak, cinsel çekiciliğinizi en uç noktada yaşamak bütün bunlar size sunulmuş özel şanslar Ne öğrenmeniz gerekiyor? Aslan içinde duygusal bir burçtur, sizin de hislerinizi ilişkinize yansıtmanızı sağlarsa şaşırmayın!
Başaklar-Yeni bir dönem kararsızlıktan uzak durmak. Yani suya sabuna dokunmadan, sorunların üstünü sıvazlayarak, ya kaybedersem, başaramazsam dememektir. Derinlemesine her şeyi incelemelisiniz. Nelere ihtiyacınız var ve neleri artık geride bırakmalısınız kendi içinizde ayarlamalarda bulunmanızı gerektiren bir süreç. Bunun için Cuma günü alakalı konularda bir karar alma dönemi olabilir. Belki atak olmayabilirsiniz ama sonucunda benim için en hayırlısı bu demeniz mümkün olabilir. Şanslısınız aşktaki kısmetlilik iki misli artabilir. Hatta ilk kez âşık olduğunuzu bile düşünebilirsiniz. Gizli aşklar, gizli yapılan evlilikler, bu süreçte gündeme gelebilir. Aşkta ben-sizlik kavramı ön plandadır Ne öğrenmeniz gerekiyor? Hayatındaki herkesle iyi geçinemeyebilirsiniz ama önemsediği insanlara diplomatik olmaya çalışın!
Teraziler- Bu hafta en az işiniz gibi sizde aileniz ile yeni geçeceğiniz işyeri için görüşmeler yapmak zorunda kalacaksınız. Terazi aynı zamanda hukuk ve ortaklıklar burcu olacağı, aşk ve ilişkiler önem kazanacaktır. Mars’ın 29 Ekim’e kadar, Terazide kalması, zafer kazanma içgüdünüzü körükleyecektir. Tüm bu olacaklar için derin bir nefes alın. Yaşamınızın kontrolü yine sizin elinizde.. Önemli bir projeniz bitecek görünüyor tabii kendinizi hatırlatarak. Duygusal patlamalar neden olacak bazı eksi enerjilerden uzak kalmalıyız. Ani cinsel ilişkiler ve hızlı gelişen duygular bize zara verebilir dikkat gerekebilir Özellikle Venüs yüz güzelliğini yönettiği için, bu dönemde yüzünüzle ilgili hiçbir yenilik yapmamalısınız Ne öğrenmeniz gerekiyor? Terazi'nin otoriter bir yapısı vardır. İkiniz de otorite kurmaya çalışırsanız, iki cambaz bir ipte yürümeyeceğinden ilişkinizi çökertirsiniz!
Akrepler- Bu hafta işinizde radikal değişimler yaşayacaksınız. Uzun süredir terfilerinizin ani bir şekilde gerçekleşmesi, söz konusu. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz Yaşam kaliteniz yükseliyor Maddiyatla bekleyen aşklar gündeme gelecektir. Dost yanlısı yapınızla çevreniz öylesine kalabalıktır ki; bazen aşkla dostluğu birbirine karıştırır ve en sonunda, sürprizler? Yabancı bir ülkede doğduysanız veya anne ya da babanız yabancı uyruklu ise size oralarda bir kapı açılma olasılığı var gibi ama her biriniz için değil bu! Bazılarınızın çocuk sahibi olma isteğiniz bu dönemde yoğunlaşacak Bu dönem sizi 2011 yılındaki gelişmelere hazırlayacaktır! Ne öğrenmeniz gerekiyor? Onu kendi fikrinizi kabul etmeye zorlarsanız sokulabilirsiniz kendi haline bırakarak işinizin başına dönün!
Yaylar- Burcunuzda bulunan Satürn ile hayatınızda yepyeni bir döneme doğru ilerliyorsunuz ama önce arınmanız ve bazı şeyleri geride bırakmanız gerekecek Elinizi neye atsanız başarılı olabilirsiniz. Ekim sonuna kadar olan bu dönemde başlayacağınız işleri bitirmeniz gerekmiyor, siz tohumları ekin, onlar nasılsa filizlenir Üniversite öncesi eğitim çağında iseniz dersler her zamankinden ağır gelebilir ve önümüzdeki birkaç sene zorlanabilirsiniz ama ondan sonra çok rahat edeceksiniz. Zaten şu anda kasım sonunda doğan Yaylar dönüşüm sürecindeler ve kendinizi baştan yaratıyorsunuz. İçinizde başlayan değişim, hayatınıza yansıyacak. İlişkiniz ve ailenizle kendi istekleriniz çatışacak ve duygusal anlar yaşayacaksınız Ne öğrenmeniz gerekiyor? Onunla yakınlığınızı duygusal yollardan değil, entellektüel yollardan kurmayı öğrenmeniz gerekiyor!
Oğlaklar- Kariyerinizde kendinizden büyük güçlerle mücadele ediyor ve aslında çok büyük oynuyorsunuz. Devlet veya banka gibi büyük bir kurumu karşınıza almış olabilirsiniz. Bu hafta güç savaşları mucizevî biçimde lehinize dönecek ve perde arkasından yardım alacaksınız Perşembe günü mahkeme veya medya bağlantılı bir konuda sıfırdan başlangıç yapmanız gerekebilir. Ama sonucunda büyük kazançlarınız olacak Yakın bir arkadaşınız zor bir dönemden geçebilir ve ona destek olabilirsiniz Aşkta gizli bir ilişki yaşarsanız, ekim başı gizlilik kalmayacak. Hafta sonu çocuklarınız ve eğitimleri ön plana çıkacak Ne öğrenmeniz gerekiyor? Âşık olduğumuzda, bunu sevgilimize her an söylemeye bayılsak da seksi sözcükler fısıldamak söz konusu olduğunda aynı derecede cömert davranamıyoruz?
Kovalar- Bu hafta ve önümüzdeki birkaç yıl boyunca yatırımlar, sigorta, miras, nafaka, kredi, hisse, tazminat gibi ortak gelir kaynaklarıyla ilgilenebilirsiniz. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz ama iş sermayesi, ev ya da araba kredisi ya da başka bir borcun yüklü aylık ödemelerinden dolayı zorlanabilirsiniz. Borçlanmak için iyi bir dönem değil! Tutumlu olun zira borcunuzu geri ödemek çok zor olacak. Maaşınızda ve kendi gelirinizde ise şanslı ama istikrarsız bir çizginiz olacak. Olabilir Bu dönemde evlenmeyi düşünürseniz eş olarak sizden daha yaşlı veya tecrübeli, sorumluluk sahibi ve Ateş burcu özelliklerine sahip olan biri karşınıza çıkabilir Ne öğrenmeniz gerekiyor? Birikimlerinizi bir anda tüketebilir. Ona, girişim yapmadan önce planlamanın ve analiz etmenin faydalarını anlatma gerekliliğinin farkına varmalısınız!
Balıklar-İş amaçlı çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunmanız olasıdır. Ancak, gireceğiniz ortamları dikkatli seçin. Elektriklenmelerden uzak kalın. Gerekiyorsa, değerlendirmeleri bir başka kişi ile birlikte yapın. Gelişmeler sonucu yaşam, sizin istediğiniz doğrultuda akmaya başlayabilir. Perşembe günü aşk gezegeni Venüs, Balık burcuna geçiyor Balıklar zaten Jüpiter’den dolayı şanslılar Evli, bekâr, beraberliği olan ya da yalnız tüm Balıklar, hayatınızdaki olumsuzlukları tersine çevirebilir ve kendi kaderinizi kendiniz yaratabilirsiniz Bazılarınız aşkı içinizde, teninizde, beyninizde yaşamak ve yaşatmak adına bu dönemin keyfini çıkarabilirsiniz Ne öğrenmeniz gerekiyor? Her ne kadar sizin çalışmalarınıza anlayış gösterecekse de, fazla yalnız kalmaya da dayanamaz Bu nedenle, çalışma arasında Balık’ınıza ayıracak boşluklar bırakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini