Sayfalar

İzleyiciler

14 Eylül 2010 Salı

1271 hakim ve savcı ataması gerçekleşti -1- - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler

1271 hakim ve savcı ataması gerçekleşti -1- - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler: "Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK), 2010 Adli Yargı Yaz Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
HSYK, 2010 yılı Hakim ve Savcı Atama Kararnamesi üzerindeki çalışmasını 17 Ağustos Salı günü bitirmiş ve HSYK Başkanvekili Kadir Özbek, 40 gün süren toplantının ardından adli yargıya mensup bin 271 hakim ve savcının atama işlemlerinin tamamlandığını açıklamıştı.
Ataması yapılan hakim ve savcıların listesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre ataması yapılan hakim ve savcıların listesi şöyle:

- Google Araç Çubuğu kullanılarak gönderildi"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini